SEVGİLİ ÖĞRETMENİN

  • 25.11.2012 00:00


Sevgili Öğretmenim

Siz babama” bu çocuk zeki, okur, okutmalısın” demiştiniz.

Rahmetli babacığım sizin zorlamanız ve rahmetli anacığımın ısrarları neticesinde beni ortaokula yazdırdı. O günden bu güne okuyorum.

Siz değerli öğretmenlerim, evet sizler…

Tahsil hayatım boyunca hep elimden tutunuz, yol gösterdiniz, bana ve arkadaşlarıma ışık oldunuz, rehber oldunuz. Hakkınızı ödememiz çok zor. Sizle

rin hakkını nasıl ödeyebiliriz ki?

Şükürler olsun, sizlerin öncülüğü ve Rabbimin de lütfuyla çalıştım çabaladım bu günlere geldim. Doktor oldum, sizler olmasaydınız nasıl okuyabilir, nasıl doktor olabilirdim, iyi ki sizler varsınız.

Sayenizde güzel bir mesleğim var. Sizlere layık bir öğrenci olmaya çalışıyorum. Sizlerin ve ana babamın istediği gibi hayırlı bir evlat olmaya gayret ediyorum. Vatanıma, milletime, dinime, benden yardım bekleyen insanlarımıza hizmet ediyorum. Ben de âcizane, elimden geldiğince herkese öğretmenlik ediyor, yol göstermeye, hastalıklarına şifa, dertlerine derman olmaya çalışıyorum.

Belki sizlerin istediği gibi olmasa da elimden geldiğince bunu yapmaya, insanların gönlünü etmeye, onların hayır duasını almaya çalışıyorum. Onlardan tek istediğim sadece bana değil, beni yetiştirenlere de dua etmeleri “ALLAH seni yetiştirenlerden razı olsun” demeleri. Bu şekilde sizlerin gönlünü hoş eder, belki hakkınızı ödeyebilirim. Acaba ödeyebilir miyim?

Sizlerin hakkı kolay ödenmez biliyorum, Öğretmenler günü vesilesiyle sizlerden helallik istiyorum…

Lütfen, ne olur… Hakkınızı helal edin sevgili öğretmenlerim.

Dr Hüseyin Oğuz 
Maltepe Devlet Hastanesi 

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız