LÜTFEN DİKKAT

  • 28.06.2011 00:00

   Sosyal Güvenlik borçları nedeniyle borçlularımız peşin ve taksitli ödeme talebinde bulunmuşlardı. Peşin ödeme planını seçenler için son ödeme süresi 30 Haziran. Bu tarihe kadar peşinatlarını ödemeyen işveren ve sigortalıların ödeme planı bozulmuş olacak. Borç aslına dönmüş olacak. 30 Hazirandan sonra ödemek istediklerinde indirimli haliyle değil normal gecikme zammı uygulanarak tahsil edilecektir. Bu durumda Torba Yasanın sağlamış olduğu avantajı yitirmiş olacaklar.

    Taksitli ödeme planını seçenler ise birinci taksit ödemesini 30 Hazirana kadar yapacaklar. Yıl içerisinde ikiden fazla taksit tutarını aksatan borçluların da ödeme planı iptal edilmiş olacak.  Bu durumda olanlar da Torba Yasanın sağlamış olduğu avantajı yitirmiş olacaklar. Mevcut borçları gecikme zammı ilave edilerek hesaplanacaktır.

   Bu arada, yapılandırma için müracaat eden işverenlerimizden bazılarının ödeme planı bildirimi için vermiş oldukları yazışma adreslerinden, göndermiş olduğumuz postalar iade olmuştur. Halen ödeme planını elden ya da posta ile almamış işveren ve sigortalılarımızın bizzat Müdürlüğümüze gelerek müracaatta bulunmaları ve ödeme planlarını temin etmeleri gerekmektedir.

……………..

   Tüm okuyucularımızın mübarek Miraç Kandilini tebrik ediyorum.

   Sağlıcakla kalın…

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Nevin ÖZKAN BAYSAN
    Nevin ÖZKAN BAYSAN
    1.06.2011 13:28

    Emin tebrikler başarılarınız daim olsun.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız