İlk Giden Özcan Oldu

Bolu’da yeni açılan eğlence mekânıyla ilgili ilginç bilgiler gelmeye devam ediyor. Komşuların gürültü şikâyeti ile dikkatleri üzerine çeken mekânın bu kez de ruhsatı olmadığı iddia edildi.

İlk Giden Özcan Oldu
16.02.2022 - 13:56
Güncelleme 16.02.2022 - 13:57
Kaynak: Haber Merkezi

Dansözlü, zenneli sosyal medyada verdiği reklamla Bolu’nun eğlence anlayışına yeni bir bakış açısı getiren Büyük Kulüp Budapeşte ile ilgili tartışmalar sürmeye devam ediyor. Kılıçarslan Mahallesi’nde kanal yolu üzerinde Zerdali Sokak’ta bulunan Limos adlı kafenin içerik değişikliği yapılarak alkollü mekana dönüştürülmüştü. İşletme devrinden sonra yeni ismi Büyük Kulüp Budapeşte oldu. Büyük Kulüp Budapeşte ilk iş günüde komşuların gürültü şikayeti ile dikkatleri üzerine çekti. İşletmeyle ilgili çeşitli iddia ve bilgiler gelmeye devam etti. Gürültü şikayetinin ardından işletmenin sundurmalarının ruhsata uygun olmadığı bilgisine ulaşıldı. Emniyet tarafından olur verilmeden açıldığı iddia edilen mekanla ilgili çok yakınında bir eğitim kurumu olmasına rağmen nasıl ruhsat verildiğine anlam verilememişti. Mekanla ilgili yaptığımız haberin geniş yankı bulmasın ardından işletme hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.  Edinilen bilgiye göre mekanın gerekli şartları sağlamadığı için daha önce alkol ruhsatı almadığı öğrenildi. İşletmenin faaliyetine ruhsatsız başladığı diğer iddialar arasında.

BELEDİYE VE İŞLETME HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATACAKLAR

Açılır açılmaz hayırlı olsun ziyaretine giden Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın işletmeye alkol ruhsatı konusunda bilgisinin olup olmadığı merak ediliyor. Ayrıca edinilen diğer bir bilgi ise, belediye başkan yardımcılarından birinin “Siz açın ruhsat işlemlerini hallederiz” yönünde işletme sahibini desteklediği yönünde.  Mekanın yakınındaki özel eğitim kurumunun, alkollü işletme hakkında belediyeye şikayetçi olacağı bilgisine de ulaşıldı. Tartışmalar arasında faaliyetine başlayan işletmenin ilerleyen günlerde nasıl bir yol izleyeceği kamuoyu tarafından merak ediliyor.

Haber TV Bolu


Editör: E. Candan