Bolu'da vefat edenler

Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dileriz

Bolu'da vefat edenler
31.08.2022 - 11:57
Kaynak: Haber Merkezi

NERİMAN DEMİR

Canip Baysal Lisesi emekli müdürlerinden, Nadir DEMİR’in eşi, Kıvanç ve Güvenç DEMİR’in anneleri, 50. Yıl İzzet Baysal İlköğretim Okulu emekli Resim Öğretmeni; Neriman Demir vefat etti .Cenazesi bugün Siteler Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

İLHAN TANRIVERDİ

Mudurnu İlçesi Hacıhalimler Köyü halkından, Kadir ve Mürvet TANRIVERDİ’nin oğulları, Nurşen TARIVERDİ’nin eşi, Yunus Emre TANRIVERDİ’nin ağabeyi, İlker ve İrem TANRIVERDİ’nin  babaları; İlhan Tanrıverdi vefat etti.Cenazesi bugün Siteler Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Mudurnu Hacıhalimler Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

AHMET ACER

Seben İlçesi Dedeler Köyü halkından, İhsan ve Kezban ACER’in oğulları, Nurcan ACER’in eşi, Elif ve Esra ACER’in babaları, Ülviye DEMİREL, Ümmiye CİHANGİR’in kardeşleri; Ahmet Acer vefat etti.Cenazesi bugün Seben merkez Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Dedeler Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

MUSA ÇUHADAR

Emekli Nüfus Müdürü ve Yukarı Çarşı esnaflarından, Gülşen ÇUHADAR’ın eşi, Serdar ve Uygar ÇUHADAR’ın babaları, emekli Türkiye Elektrik Kurumu şeflerinden; Musa Çuhadar vefat etti. Cenazesi bugün Büyük Camii de kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

TURAN EREN YILMAZ

Mermerci Nuri YILMAZ ve Saliha YILMAZ’ın oğulları, Sercan YILMAZ’ın kardeşi; Turan Eren Yılmaz vefat etti. Cenazesi bugün Camlı Camii de kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

MAZHAR AKKAŞ

Ahmetler Köyü halkından, Merhum Abdullah ve Merhume Emine AKKAŞ’ın oğulları, Hatice AKTAŞ, İsmail ve Hayrettin AKKAŞ’ın ağabeyi, Yukarı Çarşı esnaflarından, Terzi; Mazhar Aktaş vefat etti. Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Ahmetler Köyü Mezarlığına defnedilecektir.


Editör: K. CAN