Bolu'da vefat edenler

Allah'tan rahmet kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileriz

Bolu'da vefat edenler
1.08.2022 - 10:06
Güncelleme 1.08.2022 - 10:07
Kaynak: Haber Merkezi

01/08/2022

HİKMET SAMURKAŞ

Ağaççılar Köyü halkından, Merhum Mehmet SAMURKAŞ’ın eşi, Mustafa SAMURKAŞ’ın annesi; Hikmet Samurkaş vefat etmiştir. Cenazesi bugün Ağaççılar Köyü Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Ağaççılar Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET KAYRANCIOĞLU

Seben İlçesi Kızık Köyü halkından, Özkan ve Hasan KAYRANCIOĞLU, Nurşen YİĞİT’in babaları, Sefer KAYRANCIOĞLU, Hacer ÇETİNKAYA, Nurten GÜRCAN’ın kardeşleri; Mehmet Kayrancıoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün Küçükberk Mahallesi Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Küçükberk Mezarlığına defnedilecektir.

ŞERAFETTİN ALAN

Sanayi esnaflarından, Nazifi ve Mehmet ALAN’ın babaları, Alan Kardeşler Erdal ALAN, Öz Alan Metal Mustafa ve Cumali ALAN’ın amcaları; Şerafettin Alan vefat etmiştir. Cenazesi bugün Balcı Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

EDA ERDOĞAN ATALAY

Merhum Erol ERDOĞAN ve Nebahat ERDOĞAN’ın kızları, Gazeteci Mehmet Ali ATALAY’ın eşi, Faik ve Elif ERDOĞAN’ın kardeşleri,  Merhum İrfan ATALAY ve Kezban ATALAY’ın gelinleri, Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibi; Eda Erdoğan Atalay vefat etmiştir. Cenazesi bugün Taşoluk Köyü Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Taşoluk Köyü Mezarlığına defnedilecektir.


Editör: K. CAN