Bolu'da vefat edenler

Bolu'da vefat edenler
10.02.2022 - 10:00
Kaynak: Haber Merkezi

ŞABAN KOCATEPE

Seben İlçesi Dereboy Köyü halkından, Fatma KOCATEPE’nin eşi, Miyase ALTUNBEZEL’in babası, Mürsel ALTUNBEZEL’in kayınbabası, Şerafettin IŞIK, Hanife ve Mevlüt ŞEKAR’ın ağabeyleri; ŞABAN KOCATEPE vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Seben Dereboy Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

FATMA AYMELEK

Mengen İlçesi Gökçesu Beldesi Kayışlar Köyü halkından, Merhum Bilal AYMELEK’in eşi, Mehmet, Ramazan, Oktay AYMELEK, Sevim BİLEN, Sevgi ERDOĞAN, Belgüzar AYBEY’in anneleri; FATMA AYMELEK vefat etmiştir.

 

Cenazesi bugün Kayışlar Köyü Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Kayışlar Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

AYHAN AYDINDOĞAN

Sağlık Mahallesi halkından, Pakize AYDINDOĞAN’ın oğlu, Birsen AYDINDOĞAN’ın eşi, Can ve Caner AYDINDOĞAN’ın babaları, emekli Polis memuru; AYHAN AYDINDOĞAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Sağlık Mahallesi Küplüce Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Sağlık Mahallesi Mezarlığına defnedilecektir.

SAİP ESKİOĞLU

Yukarısoku Mahallesi halkından, Endüstri Meslek Lisesi Saymanlarından, Sadi ESKİOĞLU’nun oğlu Hatice ESKİOĞLU’nun eşi, Ömer ve Meryem ESKİOĞLU’nun babaları; SAİP ESKİOĞLU  vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yukarısoku Mahallesi Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Yukarısoku Mezarlığına defnedilecektir.


Editör: Y. Sıla Ceylan