İMREN’NİN EKLERİ

  • 22.11.2011 00:00

 

Geçenlerde canım ekler pasta çekti.

Bunun için en iyi bildiğim adreslere ziyaretler yaptım. Hatta gittiğim yerlerde ekler kalmamıştı. Bazılarını ertesi gün aldım.

Bolunun meşhur yerlerinden 3 ayrı grup ekler aldım. Bunlardan birisi İmren diğerlerinin isimlerini yazmıyorum.Bunları eve getirdim ve önce gramaj kontrolü yaptım.  bunları evde tarttım.

Birinci aldığım yerdeki eklerlerin ortalaması 145 gram. Adet fiyatı 3 TL

İkinci aldığım yerin eklerlerin ortalaması 91 gram.

İmren’den aldığım eklerlerin ortalaması ise 150. Diğerlerinden fazla hatta ikinci aldığım yerden %50 daha fazla. Fiyatı 1,5 TL.

Bu noktadan bakınca en ekonomik ekler İMREN’de.

Lezzet olarak en iyi krema bence yine İmren’de. Diğerlerinin kreması görünüş olarak daha beyaz ama lezzetleri daha az. İmren ise çok lezzetli bir krema yapıyor. Krema miktarı da iyi. Zaten ekleri ayrı kılanda kreması.

Çikolata konusundada malzemeden kaçınılmamış. Ancak ağıza çıtır çıtır toz şeker tadı gelebiliyor. Buda çikolatanın yada içine katılan şekerin iyi eritilmediğini gösteriyor. Diğer eklerlerin böyle bir sorunu yok. Onlarında görüntüleri iyi ama benim istediğim tada sahip değiller.

Son olarak görüntü anlamında maalesef İmren’in ekleri diğer eklerlere göre daha kötü görüntülü. Hem şekli düzgün değil hem de bazısı diğerine daha fazla kızarmış ya da formu bozuk. Diğer eklerler ise jilet gibi. Hemen hemen hepsi aynı görüntüde.

Tat, lezzet, aroma ve ekonomik olarak en iyi ekler İmren’in. Ancak görüntüsünü ve pişirme sıcaklığı konularını halledip görüntüsü de düzgün bir ekler yaptığında çok daha fazla talep edilen bir yer haline gelecektir. Ama şimdilik 10 üzerinden 7 yi hak ediyor.

Sonraki yazılarımda yaptıkları güzel ürünlerden bahsedeceğim.


Adres:                  İzzet Baysal caddesi No: 112/B BOLU

Tel:                        0 374 215 10 86 – 215 35 55

Web                      www.imrensekerleme.com

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız