Beyaz Türkler Kolonyadan Tiksinirdi…

  • 14.03.2020 00:00


 

Beyaz, gri, marjinal, creme de la creme Türkler on yıllarca kolonyayı hakir gördüler. Bu ürünün kokusundan hep kaçtılar.  

 

Beyaz olmayan Türklerin bazıları da asalak (?) tiplere yaltaklanmak için pahalı Fransız kokularını kullandıklarını ifşa ettiler.

 

Sapkın, dengesiz, çürük, ukala, kripto, düzenbaz kimi medya kolonyayı hep teke kokusuyla eşdeğer gördü.

 

Gelinen noktada zengin fakir herkes can korkusuyla kolonya taşımaya başladı.

 

Gerçek Türkler on yıllardır kolonyayı temizlik, ferahlık, arınma için zaten kullanmaktan hiç vazgeçmedi.

 

Plaza Türkçesiyle konuşan, bir ayağı yurtdışında, entel-yamyam tayfası hiçbir zaman istikrarlı düşünce yapısında olmadı esasında...

 

Cem Karaca’nın tabiriyle onlar ekmeğin fiyatını bilmez. Bodrum’da içki içerek memleket kurtarırlar.

 

Son 20 günde kelli felli yazı çiziktiriciler bile virüs uzmanı oluverdi. TV’lerde ne kadar paragöz tıp yamyamı varsa kendi reklamını yapmaya başladı. Bir-iki namuslu bilim insanı dışında hepsi cahil ve zararlı türler.

 

Çukurluk fışkıran akan canlı TV yayınlarında “Senin kaç bilimsel yayının var? Sen ne bilirsin ki? Ben bu işin ulemasıyım. Ben şu makaleyi yuttum. Ben şu sahte profesörlük diplomasına sahibim” türündeki konuşmaları duydukça ülkenin geleceğine olan inancımız sarsılıyor.

 

Kolonya fiyatlarını aşırı şişiren yamyamların da akıbeti hayırlı olmasın.

 

Ali Özdemir

www.aliozdemir.net

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız