CIA - FETÖ - HUKUK...

  • 5.01.2019 00:00


1985 yılından itibaren varlığından haberdar oldugum, İslam dinini alt üst eden, bu ülkenin din bilgisi az insanlarını on yıllarca soyan FETÖ, dünya üzerinde hala faaliyet halinde...

Opus Dei (Tanrının eli) adlı CIA destekli hırsız örgütün benzeri olan bu çete ile henüz baş edilemedi.

Arınçgiller adlı canlıyı taa 1993 yılında Manisa'da tanıdım. O zaman sıradan bir taşra avukatı idi. Vasıf yoktu. Bir kaç sene içinde füze gibi yükseldi. Bu yükseliş normal biçimde olmadı. Ettiği her söz en zehirli yılandan daha tehlikelidir. Hala daha konuşmaktadır...

1995-2007 yılları arası Bolu ilinde görev yaptım. Çevremdeki bir çok insana Fetö İslam dini dairesinde değil, sahte, soyguncu dediğim için dinsiz olarak suçlandım. Bolu ilinin tanınmış bir çok siması bu yapıya destek oldu. Yüzde 99'u hiç bir adli işleme tabi olmadı henüz...

2008-2013 yılları arasında KKTC'nin Lefkoşa ilçesinde görev yaptım. Orada TC'den gelme 300 kadar imam ve öğretmen vardı. Tümüne yakını Zaman, Taraf, Sızıntı, Aksiyon abonesi idi. Bu yayınlar çantalarından eksik olmazdı. Lefkoşa'nın muhtelif yerlerindeki evlerde her hafta toplanılıp sahte kitaplar okunuyor, beyinler yıkanıyor ve himmet (para) toplanıyordu. Bu işleri sinsice organize edenlerin 10'da 9'una yine hiç bir soru sorulduğunu görmedim, işitmedim.

2016 yılında Fetö gerçeği hakkında amatör bir kitap yayınladım. Kitabı basılı ve dijital olarak bir çok insana ulaştırdım. Hiç bir devlet yetkilisi bu örgüt hakkında bildiklerin nedir demedi.

2007 yılında Fetö alçağının takipçisi olan bir alçağa 100 adet bilgisayar kitabı sattım. 240 TL alacağımı alamadım. Borcunu ödemeyen CIA köpeğine "Şerefsiz, hırsız, adi, namussuz, it" içerikli mesaj yolladım. O zaman Bolu ilinin MEB bürokrasisi tamamen Fetö kontrolünde idi. Alel acele soruşturma organize ederek Artvin'in Murgul ilçesine tayin edildim. Sadece basit bir kınama cezası almam gerekirken il dışına çıkarılmam için çırpınan sendikacı, siyasetçi, bürokrat tayfasının tümüne yakını Fetö destekçisi idi. Hepsi de hala devlette göreve devam etmekte...

2007 yılında hakkımda tesis edilen, Fetö planının hukuksal geçerliliği yoktur. Bu yaptırımın iptal edilmesi için 2 sene önce BİMER'e dilekçe sundum. Ancak red cevabı aldım.

Bu ülkenin paralarını, beyinlerini, askeri sırlarını, kamu kaynaklarını, altınını çalan, dinini bozanlar hala lüks içinde yaşarken, bizlerin mağdur edilmesi kabul edilebilir değildir.

Fetö hakkındaki fikirlerimi 30 yıldır açıkça ifade ettiğim, yazdığım; bu ülkenin sağduyulu insanları simsarların tuzağına düşmesin diye çaba gösterdiğim için başıma gelmeyen kalmadı.

50'den fazla teknik eseri bu ülke gelişsin, büyüsün, ileri gitsin diye yazdım. Hiç bir makalesi, projesi, eseri olmayan yüzbinlerce asalak el üstünde tutulurken bize bir satır teşekkür bile edilmedi. Hakkımız hep gasp edildi.

Fetö / CIA ajanları TV, radyo, web siteleri, Facebook, Twitter, Instagram, Youtube üzerinden hala az bilgili insanlarımızı kullaştırma çabalarına devam etmektedir.

30 yıldır "Fetö İslam dışı" dediğim için bir çok kereler hakkım yendi. Hakkımı yiyenler hala kamuda, piyasada cirit atıyor.

Bu tatsız gidişata son vermeliyiz. Fetöcüler kamudan temizlenmeli. Son 30 yıldaki hukuksuz tüm adli, idari, mali işlemler iptal edilmelidir.


Ali Özdemir
0505 220 83 85
www.aliozdemir.net

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız