Okumak bize ne verir ki...

  • 11.12.2017 00:00


Her gün yeni yeni kitaplar çıkıyor. Okumak istediğim 70 kadar kitap baş ucumda bekliyor. Zaman bulamıyorum. Günde 10 saat okusam da bıkmıyorum. Okudukça beynimde yeni sorular oluşuyor.

Dini, siyasi, bilimsel, tarihsel, edebi kitaplar yüzünden başıma gelmeyen kalmadı. 

En büyük dertlerimden birisi: Cahillere tahammül edemez olmak. Bir çok tanıdığımı görmek bile istemez oldum. 300 kelimeyle hayatını idame ettiren ademoğlu sayısı anormal seviyelere yükseldi. 

TV'ler artık gerçek münevverlere pencere açmıyor. En çok bağıran, en çok savuran düdükler saatlerce boş konuşuyorlar. Sağda, solda, ortada görünenler asla hakikatleri dile getirmiyor. 

2000'lerden sonra herkes alim, uzman, yorumcu oldu. 200'den fazla üniversite var. Medyada her zaman 3-5 üniversitenin sahte ulemaları sahne alıyor.

Kripto, masonik, Sabetayist medya ABD'nin düşük zekalıları için çıkartılan Time, Newsweek gibi yönlendirmeci dergilerinin içeriğinin ötesine asla geçemiyor.

Felsefe, yönetim, eğitim, finans ile ilgili kitaplardaki kuramların tümünde ABD'li Yahudi bilginlerin adı geçiyor. Bizden hiç teori yok. Akıl dışı bir çok safsata üniversitelerimizde ders diye okutuluyor. Eğitim yönetimi ile ilgili olarak yüksek lisans yapayım dedim. Ders veren bir kaç hocanın cehaletine ağlayasım geldi.

Küresel kraliyetçi yalancı medyaya (CNN, CNBC, Reuters, AFP, BBC, VOA vb.) asla inanmıyorum. Bunların tek derdi var. Tüm dünyadaki 35 milyon kadar Musevinin sisteme daha çok hakim olmasını sağlamak.

Ulusal medya son 300 yıldır asla bizim tarafta değil. Bize yol gösterenler ise reklam verilmediği, satın alınmadığı için boğuluyor.

Türk medyasında her gün 2500 kadar zat kalem oynatıyor. 40 yıldır aynı yalanları yazarak Boğazda villada yaşayan kabız tiplerden 100 tanesini hemen sayarım. Bunlar her 10 yılda bir görüş değiştirirler. Her kılığa girerler. Marksist, sosyalist, liberal, Fetöcü, ulusalcı, Maocu, Taocu, Atatürkçü vb. görünerek ayda 40-50 bin TL'yi yutarlar. Yılın yarısını denizde, kayakta, yaylada dinlenmeye geçirirler. Tümünün çifte vatandaşlığı vardır. Çocukları hep Yahudilerin okullarında okur. Beyinleri 100 sayfa bilgiyi bile almaz. Hayatlarının merkezinde zevk-ü sefa vardır. Her öğün sofralarında 20 çeşit yemek bulunur. 

İş takipçiliği, hanut, rüşvet, avanta, bahşiş, promosyon, tatil, yemek, ziyafet, brunch, kokteyl, lobi kelimelerini pek severler. Kendilerinden olmayanları asla yükseltmezler... Roman, şiir, haber, tiyatro, sinema, belgesel, resim ile ilgili ödüllendirmelerinin tümü şikelidir..

Bunlara komplo teorisi, abartı, fantazi diyenler, bütün kıvıranlar çok olacaktır. Zaten onlara bin sayfa delil de sunsan beyinleri tıkalıdır.

Müslümanım ben diyenler bu okumaz yazmazlığa devam ettikleri sürece hep aldatılan olacaktır.
20 milyon çocuğumuz okula gidiyor. Bunların yüzde 99'u ders kitaplarını bile okumuyor. Okusaydık PISA'da son 10 içinde olmazdık. 

Evinizdeki tüm eşyaların iç yapısında 50.000 kadar parça (diyot, led, bobin, vida, pil, PVC, kablo, sünger, lif....) var. Bunların hepsi patentli. Peki kaç tanesi Müslüman buluşu? Uzanarak söyleyeyim: Yüzde 1 payımız bile yok. İnanmayan web siteme bakabilir.

Ali Özdemir
www.aliozdemir.net
0505 220 83 85
08.12.2017

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız