Sabun köpüğü yazılar ve altıboş yazarlar

  • 8.04.2013 00:00

      Ne söylediği belli olmayan yazarlar (?) insanı kitap, dergi, gazete, site okumaktan soğutuyor. Topçuların, popçuların, dizi lumpenlerinin özel yaşamları, lüks tüketim çılgınlıkları, gerzeklikleri bize kültür diye dayatılıyor.

 

Ne idüğü belirsiz, yayınlanmış bir tek bilimsel makalesi, kitabı olmayan, mesleğinde hiç bir başarı yakalayamamış köstebek gibi yaşayan insanların zamana zemine göre yazılmış şabalaklıklarını okumaktan sıkıldım.

 

Nitelikli köşe yazarları, doğru haberleri olan web sitelerinin sayfalarını da demokrasi için mükemmel bir zemin olarak görüyorum. Ancak son zamanlarda bazı sitelerin çok okunan yazılarına baktığımda içimde bir karamsarlık, umutsuzluk oluşuyor. En çok okunan yazılar bilimsel değeri olmayan fal-burç, çiçek-böcek, topçu-popçu, rüya-sihir, ruh-metafizik, yeme-içme, kilo-diyet gibi konuları içeriyor.

 

Bu gidişatın sona ermesini temenni ediyorum.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız