Seben Gençlik Ofisi açıldı

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, açılışı yapılan Seben Genç Ofis'de incelemelerde bulundu. Seben Belediyesi ilçeye yeni bir tesis daha kazandırdı.

Seben Gençlik Ofisi açıldı
22.10.2021 - 14:23
Güncelleme 22.10.2021 - 14:51
Kaynak: Haber Merkezi

Seben’in genç Başkanı Fatih Kavak ilçe yatırımlarına katkı sağlamaya devam ediyor. Seben’de Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Seben Belediyesi’nin ortak girişimleri ile yapılan Bolu Gençlik Merkezi’ne bağlı Seben Genç Ofisi'n açılışı dün yapıldı. Binlerce öğrencinin ve gencin istifade edebileceği Seben Genç Ofisi’n içerisinde; Bilişim Sınıfı, Kütüphane, Fitnees Salonu, Müzik Odası, Şark Odası ve kantin bulunuyor. İzzet Baysal Vakfı’nın 131. Eseri olan Seben İzzet baysal Yüksekokulu’nda 360 öğrencimiz bulunmaktadır. Toplamda ilçemizde 600 öğrenciye sahibiz. 600 öğrencimiz ve kendini genç hissedenlere, öğrencilerin derslerinden fırsat bulduğu boş zamanlarında keyifli vakit geçirebileceği merkezin halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

HEM ÖĞRENCİLERİMİZİN HEM SEBEN HALKIMIZIN BURADAN İSTİFADE ETMESİNİ TAVSİYE EDİYORUZ

AK Parti İl Başkanı Suat Güner açılışı yapılan tesisle ilgili şu değerlendirmeleri yaptı:

Hem Seben halkımızın hem de Seben İlçemizde misafir ettiğimiz öğrenci kardeşlerimizin faydalanabileceği sosyal belediyecilik örneği olan bu tesisimizin açılışını gerçekleştirdik. Kıymetli Belediye Başkanımızın yaptığı ve yapacağı projelerinden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum. Hem öğrencilerimizin hem Seben halkımızın buradan istifade etmesini tavsiye ediyoruz. Bu projenin diğer ilçelerimizde ve şehirlerimizde örnek olmasını diliyoruz.


Editör: E. Candan