Güner ;Özcan'ın yalan söylerken yüzü bile kızarmıyor

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, yıkılan katlı otoparkla ilgili eski belediye başkanı Alaaddin Yılmaz’a yönelik ‘Takke Düştü Kel Göründü. Bu videoda önceki dönem belediye başkanımızı çok üzecek’ şeklindeki sosyal medya paylaşımına sert tepki gösterdi.

Güner ;Özcan'ın  yalan söylerken yüzü bile kızarmıyor
6.12.2021 - 17:05
Kaynak: Haber Merkezi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Aktaş Mahallesinde yıkılan ve hafriyat çalışmaları devam eden katlı otopark içerisinde havuz ve jakuzinin de yer aldığı videoyu sosyal medya hesabından yayınlayarak, ‘Eskiyen katlı otopark yıkıldı, Takke Düştü Kel Göründü. Bu videoda önceki dönem belediye başkanımızı çok üzecek, Bolu’yu mutlu edecek detaylar var. Sadece mazilerinde kalan özel havuzları, özel sauna ve buhar odaları artık yok. Yerine çok güzel bir proje var. Çok Yakında’ diye yazdı.

"YALANLARINA DEVAM EDEN BİRİSİYLE SAĞLIKLI İLETİŞİM KURULAMAZ”

Özcan’ın paylaşımına AK Parti İl Başkanı Suat Güner’de eski belediye başkanı Alaaddin Yılmaz’ın 5 Aralık 2011 tarihinde katlı otopark içerisindeki havuzla ilgili yaptığı açıklamayı içeren haberi paylaşarak, ‘Yalan söylerken yüzü kızarmayan malum şahıs bu çirkin huyundan vazgeçmiyor. Katlı otoparkı yıkıp hayal dünyasındaki çirkinlikle imada bulunurken utanmadan yalanlarına devam eden birisiyle sağlıklı iletişim kurulamaz. İşte işin aslı.’ yazarak cevap verdi.


Editör: E. Candan