Yüksel Coşkunyürek "Bolu'da taş üstüne taş koyanın her zaman yanındayız"

AK Parti Bolu 1'nci sıra milletvekili adayı Yüksel Coşkunyürek, uzun yıllardır yakından tanıdığı arkadaşı, Özel Çağsu Hastanesi ve Fatma Hatun Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir'i ziyaret etti.

Yüksel Coşkunyürek "Bolu'da taş üstüne taş koyanın her zaman yanındayız"
4.05.2023 - 15:20
Kaynak: Haber Merkezi

AK Parti Bolu 1'nci sıra milletvekili adayı Yüksel Coşkunyürek, uzun yıllardır yakından tanıdığı arkadaşı, Özel Çağsu Hastanesi ve Fatma Hatun Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir'i ziyaret etti.

AK Parti seçim stratı verdiği günden bu yana Bolu'ya ustalık dönemi eserleri kazandırmak için saha çalışmalarını AK Parti ekibiyle aralıksız sürdüren Yüksel Coşkunyürek, uzun yıllardır tanıdığı Özel Çağsu Hastanesi ve Fatma Hatun Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir’i makamında ziyaret etti. Buluşma öncesinde hastanede tedavi gören hastaları tedavi gördükleri polikliniklerde ziyaret eden Coşkunyürek,  geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Coşkunyürek ayrıca Bolu'da geçmiş dönem Belediye Başkan Yardımcılığı yapan Orhan Bozgeyik'le karşılaştı. Samimi sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Coşkunyürek, AK Parti'nin Türkiye'nin Yeni Yüzyıl projesini ve ülke için önemini anlattı. Coşkunyürek Bolu'nun ticari gelişimine katkı veren bütün iş insanlarını canı gönülden desteklediklerini ifade ederek şu değerlendirmeleri yaptı:

BOLUMUZUN TİCARİ HAYATINI GELİŞTİRECEK ÖNEMLİ PROJELERE HEP BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ

"Cavit Bey'i hastane çalışanlarını ve hastalarımızı ziyaret ettik. Tedavi gören bütün hemşerilerimize acil şifalar diliyorum. Cavit Bey Bolu için önemli bir hizmeti sağlıyor. Kendisini sağlıklı ve mutlu görmek bizleri de çok sevindirdi. Bolu’da sağlık alanında devletimizin vatandaşımızın hizmetine sunduğu imkânlar çok üst düzeyde. Dileyen vatandaşlarımızda buralarda istedikleri sağlık hizmetini çok rahat bir şekilde alabiliyor. Bolumuzun ekonomik hayatına katkı sağlayan tüm iş insanlarımızı her zaman destekledik, destekleyeceğiz. Bolu'da taş üstüne taş koyan bütün müteşebbislerimizin her zaman yanındayız. İnşallah önümüzdeki dönemde Bolumuzun ticari hayatını geliştirecek önemli projelere hep birlikte imza atacağız. Bütün çabamız, gelir düzeyi yüksek, daha konforlu ve yaşanabilir bir Bolu.

AK Parti heyetine seçim sürecinde başarılar dileyen Cavit Demir yoğun çalışma programlarında kendisini ziyaret eden Yüksel Coşkunyürek ve AK Parti yöneticilerine teşekkür etti.


Editör: K. CAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Nöbetçi Eczaneler

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız