Arzu Aydın emekçilerin bayramını kutladı

Saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Dodurga Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Arzu Aydın emekçilerin bayramını kutladı
1.05.2023 - 12:38
Kaynak: Haber Merkezi

Saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Dodurga Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN

Genel Seçimlere 2 hafta kala yoğun tempoyla çalışmalarına devam eden AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, genç esnaf ve genç STK temsilcileri ile buluştuktan sonra, Kasaplar Mahallesi Mevlidi ve Vakıfgeçitveren Köy Mevlidine katıldı.

Saha çalışmalarını ise Dodurga Mahallesi’nde sürdüren Aydın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayarak; “Emek bizim inancımızda çok önemli bir yere sahiptir. Bu hassasiyetle işçi hakkının korunmasına her zaman öncelik verdik; bu hakkın istismar edilmesine hiçbir zaman müsaade etmedik. Kalkınmayı toplumun tüm unsurlarıyla birlikte gerçekleştirebileceğimiz inancıyla toplumumuzun büyük bir kesimini oluşturan işçi kardeşlerimizin hakkını, hukukunu her zaman iyileştirme gayretinde olduk.

Bu doğrultuda işçi kardeşlerimizi fiyat artışları karşısında ezdirmeme kararlılığımızın bir göstergesi olarak asgari ücreti son 50 yılın en yüksek rakamı olarak ifade edilecek şekilde geçtiğimiz yıl Ocak ayına göre yüzde 100 seviyesinde artırarak 8506 TL seviyesine getirdik. Elbette daha iyi olması için gayret ediyoruz. Türkiye Yüzyılında, daha da müreffeh bir Türkiye’de işçimiz de hak ettiğini almaya devam edecek. Bu vesileyle tüm işçi ve emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa sürecimizde her zaman yanımızda yer alan işçi kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.


Editör: K. CAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız