Coşkunyürek, AK Partililere coşku ve güç verdi

AK Parti geleneksel bayramlaşma töreni dün gerçekleştirildi. Parti binasında buluşan AK Partililer birbirleriyle kucaklaştı.

Coşkunyürek, AK Partililere coşku ve güç verdi
23.04.2023 - 17:27
Güncelleme 23.04.2023 - 17:30
Kaynak: Haber Merkezi

 

“AK Parti siyasetinde emeklilik yok, kenara çekilmek yok!”

Verdiğimiz sözü tutacağız, Bolu’da 3-0 yapacağız

AK Parti geleneksel bayramlaşma töreni dün gerçekleştirildi. Parti binasında buluşan AK Partililer birbirleriyle kucaklaştı. Bolu’da ustalık dönemi için partinin birinci sıra milletvekili adayı olan Yüksel Coşkunyürek, gönüldaşlarına coşku ve güç verdi. Coşkunyürek “AK Parti siyasetinde emeklilik yok, kenara çekilmek yok. Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü tutacağız, Bolu’da 3-0 yapacağız. “dedi.

AK Parti’de geleneksel bayramlaşma töreni parti binasının konferans salonunda gerçekleşti. Seçim heyecanını ve bayram sevincini taşıyan partililer, Ramazan Bayramı dolayısıyalbirbiriyle kucaklaştı. Geçmişten bugüne yaptığı çalışmalar ve Bolu’ya kazandırdığı eserlerle Bolu halkının sevgisini ve güvenini kazanan AK Parti birinci sıra milletvekili adayı Yüksel Coşkunyürek, yol arkadaşlarına seslendiği konuşmada,onlara coşku ve güç verdi. Ustalık dönemi için sahaya inen usta siyasetçi partililerin üzerine düşen sorumluluğu ve sahip olunması gereken bilinci yaptığı konuşma ile bir kere daha hatırlattı. Coşkunyürek kürsüden gönüldaşlarına şu sözlerle seslendi:

ONUN İÇİN İŞİMİZ BİTMİŞ DEĞİL

Ülkesine sevdalı sevgili dava arkadaşlarım. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Rabbime hamdla başlıyoruz bütün konuşmalarımıza, yine hamd ile başlamak istiyorum. YüceMevla’mıza ne kadar hamdetsek azdır. Bizler çıktığımız ülke sevdası, memleket sevdası yolculuğunda liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’la 21 yılımızı geride bıraktık. O gün milletin umuduyduk o gün yine kimsesizlerin kimsesiydik, bu gün yine Elhamdülillah milletin umuduyuz, yine kimsesizlerin kimiyiz ve yine dünyanın küresel gücü olmak için adım adımilerleyen, kürsel güç olma yolunda emin adımlar atan bir ülkeyiz. Elhamdülillah ne kadar hamdetsek azdır. Bu konuda her biriniz emekleri var. Onun için bütün teşiklatarkadaşlarımıza tekrar tekrar şükranlarımı sunuyorum ama işimiz bitti mi? Bitmedi. Biz bu ülkeyi Dünyanın parlayan yıldızı yapmadan, Dünyanın ilk 10 ülkesinin içine katmadan rahat etmeyeceğiz. Onun için daha yolun başındayız. İnşallahbiz Dünyanın ilk 10 ülkesine katacağız. Ondan sonrada İnşallah yolculuğumuza devam edeceğiz. Onun için işimiz bitmiş değil. Bizim AK Parti siyasetinde emeklilik yok, kenara çekilmek yok, değerli arkadaşlar, durmak yok hep yola devam. Ben bolu teşkilatlarını ve çeşitli ortamlardan aldığım teşekkürü buradan sizlerin huzurunda zikretmek istiyorum. Bolu teşkilatları öyle kenetlenmiş öyle teşkilatlar ki AK Parti kurulduğu günden bu yana içerisinden çıkarttığı adaylarla Bolumuzun huzuruna çıktı.  Bu durum Türkiye’nin belki 10 vilayetinde yoktur. Bakın inceleyin. Teşkilatlardan gelen Bolu’yu temsil eden milletvekili adayları Bolumuzun karşısına çıkmıştır. Bu teşkilatımızın başarısıdır. Sizlere bu yüzden tekrar teşekkür ediyorum Allah razı olsun.

HİRA DAĞI ÇOCUKLARI İLE OLİMPOS DAĞI ÇOCUKLARININ MÜCADELE ETTİĞİ BİR 14 MAYIS

14 Mayıs düğüm noktası. 14 Mayıs hak ile batılın mücadele verdiği tarih. 14 Mayıs Hira Dağı çocukları ile Olimpos Dağı çocuklarının mücadele ettiği bir 14 Mayıs. Onun için 14 Mayıs’ın önemi çok daha büyük. Bütün seçimlerde ter döktük,emek verdik İnşallah şu 20 günlük sürede de hep beraber bu heyecanımızı yitirmeden aşkımızı yitirmeden, sevdamızı yitirmeden, aşkımızı yitirmeden, yolumuza devam etmek zorundayız. Çünkü biz yine Dünyanın umuduyuz. Yine mazlumların umuduyuz. Yine İslam coğrafyasının umuduyuz. Umut olduğumuz için üzerimizde ağır bir yük var. O yükün altındayız. İnşallah bu seçimde de biz yeniden hem Bolumuzda hem de ülke genelinde tekrar milletimizin desteğini kazanarak, duasını kazanarak kürsel güç olma yolculuğunda yolumuza devam edeceğiz.

BOLU’NUN HANGİ KÖŞESİNE GİDERSEK GİDELİM, BAŞIMIZ DİK

Değerli arkadaşlar 21 yıl sonra halkımızın huzuruna çıkıyoruz. Sokaklarda geziyoruz. İnsanlarımızdan destek istiyoruz. Oy istiyoruz. Alnımız açık, başımız dik. Ak Parti gönüllerin partisi oldu. Biz insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturunu hep hayatımızda bütün arkadaşlarımız uyguladı. Milletin sesi olduk ve onun için Bolu’nun hangi köşesine gidersek gidelim, başımız dik. Bolu’nun hangi sokağında gezersek gezelimgezelim her zaman başımız dik. Onun için çok rahat bir ortamda çok rahat bir enerjiyle çok rahat bir seçim çalışması yapıyoruz. Hizmetlerimiz bitmedi bitmeyecek. Hayallerimiz olacak hep. Bizim hayallerimiz oldu olmak zorunda. Biz Bolu’ya nasıl hayatın her alanında eserler kazandırdıysak yarında arkadaşlarımla beraber seçildikten sonra Bolumuza hayatın her alanında turizmde, sağlıkta, eğitimde, ulaşımda, enerjide yine değerle katacağız ve değerler katmaya devam edeceğiz. Bu durumdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bunu yapacak birikimimizde var, sevgimizde var, aşkımızda var,sevdamızda var. Rabbimize hamd olsun durmak yola devam.

BİZ SUAT BAŞBAKANIMIZI MAHCUP ETMEYECEĞİZ

Ben her birinizin tekrar bayramını tebrik ediyorum. Nice bayramlara AK Parti iktidarına ailecek huzur mutluluk ve sağlık içerisinde kavuşmanızı Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum. Bu arada sizlerle bir konudan bahsetmek istiyorum. Deminden aşağıda Suat Başkanımızla konuştuk. Suat Başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımıza telekonferansla bağlandı ve bizlere selamla yaptı Cumhurbaşkanımız. Orada Suat Başkanım ayağa kalktı dedi ki “ Sayın Cumhurbaşkanım, hiç gözünüz arkada kalmasın İnşallah bu kongreden aldığımız güçle Bolu’da 3-0 yapacağız dedi. Biz Suat Başbakanımızı mahcupetmeyeceğiz. Biz Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözün arkasında duracağız.


Editör: E. Candan

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız