Arzu Aydın tam gaz devam ediyor

5 yıldır TBMM’de Bolu’yu temsil eden AK Parti Bolu Milletvekili Arzu AYDIN, 28. Dönemde de hizmete devam etmek için var gücüyle çalışıyor.

Arzu Aydın tam gaz devam ediyor
19.04.2023 - 13:45
Kaynak: Haber Merkezi

5 yıldır TBMM’de Bolu’yu temsil eden AK Parti Bolu Milletvekili Arzu AYDIN, 28. Dönemde de hizmete devam etmek için var gücüyle çalışıyor.

Günü neredeyse dörde bölen Aydın, AK Parti teşkilatıyla birlikte 14 Mayıs seçimlerine aralıksız hazırlanıyor. Sabah bir mahallede vatandaşlarla buluşan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu AYDIN, öğleden sonra başka bir mahallede hemşehrileriyle bir araya geliyor. Akşam, kalabalık iftar programlarına katılmayı tercih eden Aydın, iftardan sonra da Gençlik Kolları ile kafelerde vakit geçiren gençlerle hasbihal ediyor.

Milletvekilliği döneminde üç gün TBMM Genel Kurulu çalışmalarına katılan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu AYDIN, haftanın kalan dört gününü vatandaşlarla Bolu’da geçiriyordu. Yeni dönemde de değişen bir durumun olmayacağını ifade eden AYDIN; “Hamdolsun Bolulu hemşehrilerimizle her an her saniye beraber olarak, taleplerini dinleyerek, menfi ya da müspet her şartta geri dönüş sağlayarak 5 yılımızı tamamladık. Ben Bolu’nun kızıyım. Babam  üst yakalı, annem alt yakalı. Tam bir Bolu’nun evladıyım. Daha evvel de çok kez ifade ettim. Bolu’da doğdum ve Rabbim nasip ederse Bolu’da vefat edeceğim. O yüzden bizim ilimize hizmet etmek noktasında gayretimiz var. Bolu’yu daha güzel yapabilmek için çalışmalarımız var. Yaptıklarımız var, yarım kalan ancak tamamlayacaklarımız var. O yüzden onurla hizmet ettiğim memleketimde hemşehrilerimizden bir kez daha yetki istiyor ve onlarla yolumuza devam etmek istiyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Günlük programına Sümer Mahallesi’nde devam eden Arzu AYDIN, iftarda Yeniçağa ilçesinde Yeniçağa Belediyesinin düzenlediği halk iftarına katıldıktan sonra tekrar Bolu Merkeze gelerek İl Gençlik Kolları’nın düzenlediği kafe programında gençlerden destek istedi.


Editör: K. CAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız