Kazım Konak aday adaylığını açıkladı

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak‘ta istifa ederek, Ak Parti Milletvekili Aday adaylığını açıkladı.

Kazım Konak aday adaylığını açıkladı
21.03.2023 - 20:13
Güncelleme 21.03.2023 - 20:24
Kaynak: Haber Merkezi

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak‘ta istifa ederek, Ak Parti Milletvekili Aday adaylığını açıkladı.
Ak Parti Konferans Salonunda 21 Mart Salı günü  yaptığı basın açıklamasına çok sayıda partili ve eski ve yeni ilçe belediye başkanları ile geçmiş dönem Bolu Belediye Başkanı ve dönem aday adayı  Aladdin Yılmaz da katıldı.  
Kazım Konak yaptığı konuşma da “Türkiye Yüzyılının kaderini belirleyecek olan seçim sürecine girdiğimiz bu dönemde, çıktığımız yeni yol olan, aday adaylığı sürecimizle ilgili yanımızda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 2001 yılında ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ sözleriyle başlattığı kutlu yolculukta, hamd olsun ülkemiz ve milletimiz, büyük bir gelişme, kalkınma ve istikrar sağladı. 
Dünyada ve bölgesinde sözüne itibar edilen, küresel siyasete yön veren, dünya mazlumlarının umudu olan, insanlık için adeta güvenli bir liman haline gelen ve oyun kurucu bir aktöre dönüşen çok güçlü bir ülke olduk. İktidarda olduğumuz 20 Yılda, Asırlık işlere imza attık. 
Bu süre zarfında, hem iç, hem de dış kaynaklı birçok badireler atlattık. Kapatma davası, Gezi Olayları, Darbe Planları, 17-25 Aralık Yargı Darbesi ve  
15 Temmuz Hain Fetö Darbe Girişimi;
 Sivil iktidarımızı ve demokrasimizi hedef alan, alçak saldırılara maruz kaldık.
 Son dönemde ise, salgın hastalıklar ile 6 Şubat’taki yüzyılın deprem felaketi ile karşı karşıya kaldık. 
Liderimiz, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ‘önce Allah’a sonra aziz milletimize güvenerek’ bütün bu sorunların üstesinden gelmeyi başardık ve BAŞARIYORUZ ELHAMDÜLİLLAH…
Bu kutlu davaya hizmet etmek ve Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşı olmak için, parti büyüklerimizin de kabulüyle 2009 yılında AK Parti ailesine katılma onuruna sahip oldum. O günden bugüne kadar, partimizin çeşitli kademelerinde verilen görevleri, elimden geldiği kadar, layıkıyla yerine getirmeye büyük gayret gösterdim.

 Cumhurbaşkanımızın ömrünü adadığı bu mukaddes davaya, küçük de olsa bir faydamız olduysa, bu onur ve gurur bana yeter. 
Bu süre zarfında şahsıma ve yönetimime güvenen, bu davaya gönül vermiş dava insanlarına ve yol arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 

İlmek ilmek işlenerek, bedeller ödenerek ve cansiperane mücadele edilerek geldiğimiz günümüzde, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına damga vuracak, yine AK PARTİ ve Cumhurittiakıdır. Çünkü Ak Parti, milletin bağrından çıkmış ve gücünü milletten almıştır. 
“Türkiye İçin Hemen Şimdi” diyerek, yeni bir döneme, yani Türkiye Yüzyılına giriş yaptığımız bu yolculukta, ülkeme, milletime ve AK Parti’me yine farklı bir görevde hizmet edebilmek adına;14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerinde, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLMAK İSTEDİĞİMDEN büyük bir onurla ve gururla yürüttüğüm Merkez İlçe Başkanlığı görevimden ayrıldım.” diyerek tamamladı.

Haber İbrahim Atalay


Editör: E. Candan