Güner “Bir ay içinde 2bine yakın kişi üyelik için başvurdu”

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nin YeniYıl Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu.

Güner “Bir ay içinde 2bine yakın kişi üyelik için başvurdu”
11.01.2023 - 17:24
Güncelleme 11.01.2023 - 17:26

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nin YeniYıl Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu.

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner Gazeteciler Cemiyeti'nin YeniYıl Gazetesi'ne yapmış olduğu özel açıklamalarda ulusal ve yerel gündeme, teşkilat çalışmalarına ve hedeflerine ilişkin konulara değinerek çok merak edilen neden siyasi polemiklere girmediği sorusuna açıklık getirdi. 

“HEDEF TÜRKİYE YÜZYILI”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimiz ile birlikte tam bağımsız Türkiye hedefine doğru ilerlediklerini kaydeden Suat Güner, “Bilim, teknoloji, sanayi, tarım, enerji, savunma sanayi ve daha birçok konuda dışa bağımlığı bitirip yerli ve milli projelerle Türkiye Yüzyılı vizyonuna uygun şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Son dönemde yeni doğalgaz ve petrol yatakları keşfettik, her biri dünya ile yarışan savunma sanayi ürünlerimizi piyasaya sürdük, yerli otomobilimiz TOGG’un üretimine başladık, uzaya yerli uydular yolladık, yerli aşımız TURKOVAC’ı geliştirdik, nükleer santrallerimizi devreye sokmaya hazırlanıyoruz ve her alanda bunlara benzer önemli çalışmalara imza atıyoruz. Bunun yanında halkımızın refah ve huzurunu daha da arttırmak için Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini başlattık, asgari ücreti 8 bin 500 TL’ye çıkardık, memur ve emekli maaşına büyük oranda zamlar yaptık, EYT sorununu çözdük, sözleşmeli çalışanları kadroya aldık, terör sorununu bitirme noktasına getirdik” ifadelerini kullandı. 

“BOLU’DA 1 AYDA 2 BİN KİŞİ PARTİMİZE ÜYE OLDU”
20 yıllık AK Parti iktidarında asırlık işlere imza attıklarını söyleyen İl Başkanı Güner, “Bu süreçte milletimize verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirirken milletimizin bize olan güveni ve teveccühü her geçen gün daha da arttı. Bugün AK Parti, 11 milyon 241 bin 230 kişi üyesiyle ülkemizdeki tüm siyasi partilerin üye sayılarının toplamının 4,5 katına ulaştı. Tarihte bu güne kadar bir siyasi organizasyonun ulaştığı en yüksek üye sayısına erişmiş olduk. Bolu’da ise son bir ayda 1 972 kişi partimize üyelik için başvurdu.Toplamda 40 bin rakamına erişmek üzereyiz. Söz konusu rakamlar halkımızın, AK Parti’ye ve Recep Tayyip Erdoğan’a olan güvenini apaçık ortaya koyuyor. Milletimizin bize yüklemiş olduğu bu sorumluluğun bilinciyle çok daha fazla çalışacağımızı vurgulamak istiyorum” dedi. 

“MİLLETİMİZ BÜTÜN SORUNLARI AK PARTİ’NİN ÇÖZECEĞİNİ BİLİYOR”
Basın yolu yada sosyal medya aracılığıyla AK Parti Hükümeti eliyle yapılan yatırımları paylaştıklarını hatırlatan Suat Güner, “Zaman zaman eleştiriler de alıyoruz bunlar güzel şeyler. Çünkü insanımız bize güveniyor ve inanıyor ki mevcuttaki sorunların üstesinden de yine AK Parti iktidarının geleceğini biliyor. Yaptıkları eleştiriler de zaten bu yüzden. Hepsini değerlendiriyor ajandamıza not alıyoruz. Biraz önce dediğim gibi üzerimizde ki bu sorumluluğun bilinciyle sabah evden çıkıyor bu doğrultuda emek sarf ediyoruz. İnanıyorum ki gelecek yüzyıla Türkiye Yüzyılı damgasını vuracak” şeklinde konuştu.

“TANJU ÖZCAN MAKAMIN AĞIRLIĞINI KALDIRAMADI”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, kendisi ve AK Parti teşkilatına yönelik menfi açıklamalarına neden cevap vermediğine de açıklık getiren Suat Güner, 
“Emin olun cevap verme gereği hissetmiyorum. Bolu halkı biz siyasilerden laf değil, hizmet bekliyor. Biz iktidar partisi olarak il merkezimize, ilçelerimize ve köylerimizin en ücra noktalarına dahi hizmet götürüyor, milyonluk yatırımlar yapıyoruz. İnanın boş laflara, karşılıklı polemiklere, gereksiz tartışmalara ayıracak vaktimiz yok. Bolu Belediye Başkanlığı makamına saygılıyız ama kendisi bu makamın ağırlığını kaldıramadı. Gündemde kalma uğruna yaptığı basit şovları ile, kadınlara yönelik iğrenç tavır ve imaları ile, belden aşağı açıklamaları ile saygıyı hak etmiyor. Bu seviyedeki bir insana cevap bile vermeye değmez. Bizim işimiz vaktimizden çok o yüzden vaktimizi cevap vererek  harcamak istemiyoruz” açıklamalarında bulundu. 

Kaynak: Bolu Gazeteciler Cemiyeti YeniYıl Gazetesi


Editör: E. Candan