AK PARTİLİ KAZIM KONAK “2023 SEÇİMLERİNE GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE HAZIRIZ”

AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, “Teşkilatlarımızın üstün gayreti ile 2023 yılında yapılacak olan seçimlere güçlü bir şekilde hazırız” dedi.

AK PARTİLİ KAZIM KONAK “2023 SEÇİMLERİNE GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE HAZIRIZ”
4.01.2023 - 22:05
Güncelleme 4.01.2023 - 22:06
Kaynak: Haber Merkezi


AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, “Teşkilatlarımızın üstün gayreti ile 2023 yılında yapılacak olan seçimlere güçlü bir şekilde hazırız” dedi.

AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, yaptıkları çalışmalara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

2022 Mart ayı içerisinde AK Parti Bolu Merkez İlçe Yönetim Kurulunu yenileyerek yoğun bir çalışma performansı gösterdiklerini belirten Konak, “AK Parti’nin temel felsefesi Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın izinde durmadan yorulmadan halkımıza hizmet etmektedir. Biz de bu doğrultuda oluşturduğumuz yönetimimizle 2022 yılı içerisinde birçok çalışmaya imza attık. Çalışmalarımızın karşılığını da hem ilimiz için programa alınan yatırımlarda hem de halkımızın partimize artan teveccühünde görüyoruz. AK Parti Merkez İlçe teşkilatı olarak her gün vatandaşlarımızın yanında, sivil toplum kuruluşlarımızla iç içe programlar yapmaya devam ediyoruz. Gönül gönüle yaptığımız çalışmalarımız sonucunda da üye sayımızda giderek artıyor ve bu durumda bizi oldukça mutlu ediyor” dedi. 

“TÜRKİYE YÜZYILINA HİZMET ETMEKTEN MUTLULUK DUYUYORUZ”

Açıklamasının devamında 2023 yılının Türkiye için her anlamda önemli bir yıl olduğunu vurgulayan Konak, "Kurulduğu 14 Ağustos 2001’den bu yana 21. yılına kadar milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, il genel meclisi başkanlarımıza, tüm seçilmişlerimize ve yönetim kurullarımıza Türkiye yüzyılı yolunda fedakârlık yapan Türkiye sevdalısı tüm ak yüreklere teşekkürlerimi sunuyorum. Ev sohbetlerinde, köy ziyaretlerinde, mahalle mahalle, sokak sokak seçmenlerimizin her an yanlarında olarak sandık yönetim kurullarımızı merkez ilçede yüzde 99’unu tamamlayan teşkilat mensuplarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Çünkü AK Parti teşkilatları üyesinden başkanlarına kadar bir fedakârlık ve başarı hareketidir.” diye konuştu. 
“2023 SEÇİMLERİNE GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE HAZIRIZ”
Yaklaşan 2023 seçimin önemini de değinen Konak, şöyle dedi; "Teşkilatlarımızın üstün gayreti ile bugün içinde bulunduğumuz yılda gerçekleşecek olan seçimlere de güçlü bir şekilde hazırız. Tüm sandıklarda görev alacak sandık başkanlarımızı belirlemiş durumdayız. Seçimin sandıkta kazanıldığının bilincindeyiz ve tüm çalışanlarımızı da bu bilinçle gerçekleştiriyoruz. Teşkilatımız tarafından belirlenen sandık görevlisi olacak üyelerimize önümüzde günlerde bir dizi eğitim programı düzenleyeceğiz. Böylelikle hem yine her zaman olduğu gibi teşkilat mensuplarımız ile iç içe olurken hem de seçim gününe yönelik istişarelerde bulunacağız"


Editör: E. Candan