AK Kadrolar Danışma Meclisi Toplantısında bir araya geldiler

Bolu’da gerçekleştirilen AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, "Bizi 2023, 2053, 2071 hedeflerimize yine bu gençlerimiz ulaştıracak." dedi.

AK Kadrolar Danışma Meclisi Toplantısında bir araya geldiler
1.11.2021 - 12:14
Güncelleme 1.11.2021 - 12:19
Kaynak: Haber Merkezi

AK Parti İl Başkanlığı Binasında, İl Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Parti üyesi vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda; AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, AK Parti Amasya Milletvekili ve Bolu İl Koordinatörü Hasan Çilez ile İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın, Fehmi Küpçü ve AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ile yöneticiler yer aldı.

“AK PARTİ YANINDA HEP GENÇLERİ BULDU”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan törende selamlama konuşmasını AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner yaptı. Güner, gelecek seçimler için gençlerin AK Parti’yi destekleyeceğini belirterek, “X,Y,Z gibi kuşaklara bölge gayretindeler. Evet 2023’de 5 buçuk, 6 milyon civarında bir gencimizin olduğunu biliyoruz. Biz gençlerimize dün olduğu gibi bugün de sonsuz güveniyoruz. AK Parti 20. Yılını geride bırakırken, aslında yanında hep gençleri buldu. Bizi 2023, 2053, 2071 hedeflerimize yine bu gençlerimiz ulaştıracak. Ayrıştırma ve bölme tohumlarına en çok sosyal medyada şahitlik ediyoruz, sosyal medya üzerinden yapıyorlar. AK Parti neferleri olarka sosyal medya kullanımı noktasında yeterli hassasiyeti maalesef gösteremiyoruz. Buraya biraz daha dikkat çekerek sorumluluğumuzu arttırmak istiyoruz. Buradan tüm teşkilatlarımıza bir kez daha çağrıda bulunarak; hizmetlerimizi, düşüncelerimiz, yatırımlarımızı anlatmak amacıyla sosyal medyayı lütfen çok daha aktif kullanmak zorunda olduğumuz tekrar yenileyelim” dedi.

“UZUN ZAMAN SONRA İLK DEFA BİR ARAYA GELİYORUZ”

Katılımcıları selamlayan AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ise uzun süre sonra ilk bir araya geldiklerine dikkat çekerek, “İl Danışma Meclisleri vesilesiyle uzun zaman sonra ilk defa bir araya geliyoruz. Önce Rabbimize hamt ediyoruz. Rabbim inşallah bu hastalığı ümmetten, tüm Dünya’dan, insanlıktan kaldırır ama bununla beraber de kendimizi kontrol etme fırsatı bulduk. Kendimizi dinledik, medeniyetimize ya da yolumuza dair sorgulama fırsatı oldu. 20 yıllık icraat partisi olarak, o 21 yıllık dimdik, hala 18 yaşındaki yağız delikanlı AK Parti ile beraber yolumuza devam ediyoruz. Bu topraklara dair bir aidiyetinizin olması lazım. Yürüyüşünüzün belli olması lazım” diye konuştu.

“BOLU’DA BİR MALUM ŞAHIS VAKASI VAR”

AK Parti Milletvekili Arzu Aydın ise Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a tepki gösterdi. Aydın, “Biliyorsunuz Bolu’da bir malum şahıs vakası var. Malum şahıs dememizden çok alındığını ifade ediyor, ancak malum şahıs demeye devam edeceğiz. Niye, Bolu’nun seçilmiş, Cumhuriyet tarihinin seçilmiş ilk kadın milletvekiline ‘Bu kadın’ ifadesini ya da ‘Kadın milletvekili’ ifadesini kullanmaya devam ettiği müddetçe, çok üzgünüm biz de o sıfatı hak ettiğine inandığımız sürece, şahsına ‘Malum şahıs’ demeye devam edeceğiz.  Bolu Belediye Başkanı Malum şahıs, bunalım taktiği denilen bir taktikle hareket ediyor. Yani eylemleri, söylemleri siyasi ve sosyal etkilerini, bunun Bolu’ya ne kaybettirdiğini, neler kaybettirebileceğini hesap etmeden çalışmalar yapma peşinde” ifadelerini kullandı.

“UFUK BURADA TAKILIP KALMIŞ”

Son olarak konuşan Grup Başkanvekili Akbaşoğlu ise AK Parti’nin çalışmalarından bahsetti. Akbaşoğlu, AK Parti’nin hizmetlerine Bolu Tüneli ile başladığını hatırlatarak, “Bolu tünelini bir düşünün. 20 sene öncesine gidelim, AK Parti’den önceki dönemler var bir de AK Parti’den sonraki dönemler var. Biz 2001 yılında kurulup, milletimizin teveccühünü kazanarak iktidara gelip, rekorlar kitabına giren 19 yıllık kesintisiz hizmet dönemimize, Bolu Tüneli ile başladık. Bolu Tüneli’ne baktığımızda ‘Patates deposu yapalım’ diyorlardı. Ufuk burada takılıp kalmış. Ama biz geldik, Liderimiz, Genel Başkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan,  ‘İnanç  tekeden süt çıkarır’ sözünü ispatlarcasına, ondan önce düşünülenleri bir tarafa, kendi iradesini ortaya koydu. ‘Bu eser mutlaka bitecek ve milletimizin hizmetine sunulacak’ dedi. Elhamdülillah Bolu tünelinden geçerek geldik. İşte hakikat bu. Diğerleriyle farkımız bu. Birileri sadece söyler ama biz irademizi ortaya koyar; yapar, gerçekleştirir ve milletimizin hizmetine sunarız” şeklinde konuştu.

Haber GazeteBolu


Editör: E. Candan