Ak Partili Başkan ve Milletvekilleri sel bölgesinde

Ak Partili Başkan ve Milletvekilleri sel bölgesinde
29.06.2022 - 18:09
Kaynak: Mengen Haber

Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, ilimizde sel felaketinden en çok etkilenen Mengen ilçesi ve ona bağlı Pazarköy’de geçmiş olsun ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Selden etkilenen, köprü menfez, iş yeri ve mesken gibi zarar gören alanlarda incelemelerde bulunan Ak Parti heyeti can kaybının olmamasının teselli kayanağı olduğunu ifade ettiler.

Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner; Devletin tüm imkanlarının seferber edildiğini ve sel felaketinin başladığı ilk saatlerden itibaren Başta Sayın Valimiz başta olmak üzere Mengen Kaymakamımız ve İlçe Başkanımız ile istişare içindeydik. Sel felaketinin olduğu gece de Mengen ve Pazarköy ilçemizdeki yağmur taşkınlarının ne kadar büyük ve etkileyici olduğunu yakından gördük ve yapılan tüm çalışmaları yarinde izledik” dedi.

Şu anda milletvekillerimiz Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile sel felaketinden en çok etkilenen Mengen ilçemiz ve ona bağlı Pazarköy köyümüzde hemşerilerimizin yanındayız..Vatandaşlarımıza geçmiş olsun ziyaretlerimizi gerçekleştiriyor, yaşanan sel felaketi ile ilgili isteklerini ve önerilerini dinliyoruz” diye konuştu.

Devletim tüm imkanlarının seferber edildiğini, tüm kurumların hummalı bir şekilde sel felakatetine karşı etkin mücadele azmi gösterdiğini söyleyen Güner, can kaybının olmamasının teselli kaynağı olduğunu söyledi..

“Devletimizin tüm imkanlarını seferber etmesiyle, Bolu geneli ile birlikte Mengen ilçemizde de sel afetinin yaraları sarılmaya çalışılırken can kaybının olmaması teselli kaynağımız oldu.Selden etkilenen tüm vatandaşlarımıza tekraren geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yüce Allah, tüm felaketlerden ülkemizi ve milletimizi korusun.” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Güner’e, Milletvekillerine, İl Yönetimi Üyelerine, Mengen İlçe İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk, İl genel meclisi Üyesi H.Şenkan Aykan ve Mengen Teşkilatları eşlik ettiler


Editör: E. Candan