Ak araç sabote mi edildi ?

AK Parti Bolu İl Başkanlığı'nın valilik izni ile yapmak istediği etkinlik, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından engellenmeye çalışıldı.

Ak araç sabote mi edildi ?
23.01.2023 - 21:23
Güncelleme 23.01.2023 - 21:23
Kaynak: Haber Merkezi

AK Parti Bolu İl Başkanlığı'nın valilik izni ile yapmak istediği etkinlik, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından engellenmeye çalışıldı. Vatandaşlara çorba ikram üzere 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nına getirilen AK Nokta Aracı 'nın önüne Bolu Belediyesi tır çekerek etkinliği engellemek istedi. Bu gelişme üzerine AK Partililer aracı başka bir noktaya çekmek zorunda kaldı.

AK Parti Bolu İl Başkanlığı tarafından bugün Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlara çorba dağıtılmak istendi. Çorba dağıtım etkinliği için Bolu Valiliği’nden izin alan AK Parti Bolu İl Başkanlığı, Ak Nokta Aracı olarak tabir edilen kamyoneti Demokrasi Meydanı’na konumlandırdı. AK Nokta Aracının Demokrasi Meydanı’ndaki yerini almasından yaklaşık 15 dakika sonra Bolu Belediyesi’ne ait TIR meydana girerek AK Nokta Aracının tam önünde park etti. AK Partililer, Bolu Belediyesi’ne ait TIR’ın Ak Nokta aracını perdelemesi nedeniyle çorba dağıtım etkinliğine başlayamadı.  AK Parti yetkilerinin Bolu Belediyesi yetkilileri ile yaptıkları görüşmeler sonucunda TIR, AK Nokta aracının hemen yan tarafına alındı.  AK Partililer de kendi araçlarının yerini değiştirerek  çorba dağıtım etkinliklerini 100 metre ilerideki başka bir noktada gerçekleştirdi.


Editör: E. Candan