Fatih Bayrak ; Özcan halkından kopuk bir başkandır

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, Özcan’ın açıklamalarına sosyal medya üzerinden jet hızıyla cevap verdi.

Fatih Bayrak ; Özcan halkından kopuk bir başkandır
17.02.2022 - 16:52
Kaynak: Haber Merkezi

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, Özcan’ın açıklamalarına sosyal medya üzerinden jet hızıyla cevap verdi. Gazipaşa Okulu önünde yapılan eylemin AK partililer tarafından organize edildiğini iddia eden Özcan’ın açıklamalarına Bayrak sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımında şu sözlerle cevap verdi:

ÇOCUK ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAK ANCAK BOLU BELEDİYE BAŞKANINA YAKIŞIR VE BUNU YAPMIŞTIR

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bugün ki açıklamasında Gazipaşa ilkokulunda velilerin pankart açmasını ve bu pankartları Bolu Ak Parti Teşkilatları tarafından temin ve organize edildiğini ifadelerinde yer vermiştir. Bolu Belediye başkanına buradan ifade etmek isterim ki Ak Gençlik hiç bir zaman çocuklar ve insani duygular üzerinden siyaset yapmaz bizim dava büyüklerimizden gördüğümüz bu şekildedir. Çocuk üzerinden siyaset yapmak ancak Bolu Belediye başkanına yakışır ve bunu yapmıştır.

İSTESEK O ZAMAN BASIN AÇIKLAMASI YAPARDIK

Bu tür provakatör eylemleri geçtiğimiz günlerde mafyavari şekilde Mersin CHP Gençlik Kolları ve HDP birlikte gazete bürosunu basarak orada çalışanları darp ederek göstermiştir. Bolu Belediye Başkanı’na tavsiyem ilk önce kendi gençlik kollarını kınamaya ve terbiye etmeye davet ediyorum. Söz konusu eğitim kurumumuz Gazipaşa İlk okulumuzun aile birliği yönetimi defalarca parti binamıza gelip bilgi almak istediler. Biz bu konu üzerinden siyaset yapmak istesek o zaman basın açıklaması yapardık. Halkından kopuk Belediye Başkanın bu açıklamaları yapmasını doğru bulmuyoruz. Güçlü gençlik kadrolarımızı bu şekilde ve hiçbir şekilde yıpratamayacağınızı bilmenizi isterim. Bu iftirayı bize atmak isteyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı önce Allahu Teala'ya sonra da Bolu halkının  vicdanına havale ediyorum.

Saygılarımla

Haber Tv Bolu


Editör: E. Candan