Belediyeden umudu kesince iş başa düştü

Belediyeden umudu kesince iş başa düştü
25.01.2022 - 16:05
Güncelleme 25.01.2022 - 16:41
Kaynak: Haber Merkezi

Bolu Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay, Bolu Belediyesinin yolu temizlemediği gerekçesiyle, özel kepçe kiralayarak sitede kar küreme çalışması yaptıklarını söyledi.

Yoğun kar yağışı sonrasında, bazı cadde ve sokaklarda yoğun kar birikintileri oldu. Kent merkezindeki temizleme çalışmaları farklı şekillerde devam ederken, ara sokaklarda çalışma yürütülmediği gerekçesiyle şikâyetler dile getirildi. Bolu Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay da bu şikâyetlere bir yenisi ekledi.

Bolu Belediyesinin yeterli çalışmadığını yapamadığını belirten Akbay, özel kepçe kiralayarak kendi işlerini hallettiklerini ifade eden Akbay’ın paylaşımında, “Diyorlar ya, ‘Her şeyi belediyeden beklememek lazım’ diye, biz de nasılsa belediye daha buraya uğramaz diye kendi işimizi kendimiz görelim dedik. Ateşağa sitesi etrafındaki girişleri ve arasındaki yolları açmak için özel kepçe kiraladık en azından site sakinlerimizin sıkıntı çekmemesi adına kar temizliği yapıldı. Site yöneticimiz Hayrettin beye teşekkürler” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke/ Köroğlu Gazetesi


Editör: K. CAN