Güner " Özcan stadyum dedi heykel yaptı "

Yerel seçimler öncesi modern stadyum sözü verip Boluspor formalı ve armalı heykel yapan Bolu Belediyesi Başkanı Tanju Özcan'ı eleştiren AK Parti İl Başkanı Suat Güner, "Bu umut tacirliğinin yanında Bolu halkının aklıyla alay etmektir"dedi.

Güner " Özcan stadyum  dedi heykel yaptı "
6.02.2023 - 09:52
Haber Merkezi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yerel seçimler öncesi yayınladığı vaadler kitapçığında eğer seçilmsi halinde şuanki mevcut Boluspor Stadyumu'nun yerine 14 bin kişilik  modern bir stadyum yapacağı sözünü vermişti. Belediye Başkanı seçilmesinin üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen bu konuda bir tek bir adım atamayan Tanju Özcan, geçtiğimiz günlerde Boluspor Stadyumu'nun yanındaki kavşağa Boluspor formalı ve armalı bir heykel yaptı.

"UMUT TACİRLİĞİNİN YANINDA BOLU HALKININ AKLIYLA ALAY ETMEKTİR"

Tanju Özcan'ın modern bir stadyum sözü verip yalnızca bir heykel yapmasını AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner sert sözlerle eleştirdi. Başkan Güner sosyal medyada yaptığı paylaşımda, " 'Biz söz verip de sözünde duranlardan değiliz'diyen liderlerini şaşırtmayıp Stadyum vaadinin yerine heykel yapmak umut tacirliğinin yanında Bolu halkının aklıyla alay etmektir.Her kavşağa yaptığın heykel siyaseti değil hizmet siyaseti kazanacak.Hem 2023 Mayıs'ta, Hem 2024 Mart'ta." ifadeleri ile tepkisini ortaya koydu.


Editör: K. CAN