DOLAR, EURO ZİRVEDE ALTIN 460 TL de...

  • 24.09.2020 00:00

 

Evet saygıdeğer okurlarım 2 Ağustos tarihli yazım da belirttiğim gibi Dolar yükselişini hızlı bir şekilde yukarıya doğru sürdürüyor.

Öncelikle 7,40 bandını aşan dolar hızlı birşekilde 7,60 bandını geçti ve yazıyı yazdığım tarih 24 Eylül tarihinde 7,69 bandını geçti.

Dolar hızını alamayarak 8,00 ve hatta 8,50 TL yi yakın zamanda bulabilir.

Ters bir harekette ise 7,30 lu seviyelere düşebilir. Fakat görünen dolar yüksekten uçmayı seviyor gibi...

Gelelim euroya Avrupa Birliğinin para birimi olan EURO da dolarla paralel olarak yükselmesini sürdürüyor. 2 Ağustos tarihli yazım da belirttiğim gibi Euro için önce 9 daha sonrada 9,50 bandına ulaşacak diyerek yazmıştım.

Dediğim gibi yükselişini sürdüren EURO yazıyı yazdığım 24 Eylül tarihinde 9,08 TL den 8.95 TL seviyesinde bir noktaya geriledi.

Tabii bunda hafta ortası olmasının etkisi de kaçınılmaz.

Evet saygıdeğer okurlarım durum bu noktada iken Altın piyasalarına bir bakalım 2 Ağustos ta altının gramı 430 TL bandında iken 450 sonrada 500 TL yi test eder diye yazmışız.

Eskilerin dediği gibi söz uçar, yazı kalır.

Döviz fiyatları hızla yükselirken, Altın da yükselişini sürdürdü.

Tabii TL nin değeri her gün düşüşünü sürdürüyor.

Yılbaşına kadar Dolar 8,50 leri görürse şaşırmayalım hatta 9 TL leri zorlayabilir. Euro ise 10 TL yi bulabilir. Altın ise yükselişini sürdürürse 480 TL leri zorlar. Tersi olursa dolar 7,40 seviyelerinde bir noktayı test eder.

Euro ise 8,80 civarında bir noktada yılı tamamlar.

Altın ise 450 TL civarında olur.

Korona vakalarının artması ülkemizin içinde bulunduğu durum ile insanımızın daha çok çalışıp az kazanması, işini kaybetme riskinin artması da olayı daha can sıkıcı bir hale sokmaktadır.

Dolar, Euro ve Altın yerinde durmayan çocuk misali aşağı veya yukarı yönlü hareketlerini sürdürecektir.

Şimdilik koronadan ve mevsimsel hastalıklardan uzak sağlıklı günlerde mutlu kalın.

Saygılarımla...

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız