Çareler tükenmez.

  • 21.02.2020 00:00

 

Boluspor, 1. lige çıktı çıkalı bu sezon yaşadığı sıkıntıları yaşamamıştır.

Yaşananlar ve yaşatılanlar son günlerde spor kamuoyunun gündeminden düşmemektedir. Yaşananlar nelerdir hep beraber izliyoruz.

Kötü gidişatın nedenleri sorgulanıyor, her sorgulanmada yönetimsel ve özellikle bazı yazar ve kişiler hoca odaklı sonuç çıkartıyor.

Yaşatılan derseniz ne olacak bu takımın hali serzenişiyle Boluspor sevdalılarının, çıkış yolunu inşallah ve maşallah gibi sözcüklerin arkasında araması sonun iyi olmayacağı sinyallerini veriyor.

Bu sezon böyle gitgeller arasında son bulacak gibi görünsede "Çıkmadık canda umut vardır" sözünden yola çıkarak her hafta yeni bir başlangıç bekleyen taraftarında sabrı tükenmeye başlıyor.

Son günlerde Bolu'da yaşayan her kesim Boluspor'a destek mesajları versede kötü gidişatın önü bir türlü alınamıyor.

Osman hoca suçlu mu derseniz, bence bu takımın başına hangi hoca gelirse gelsin sonuç değişmeyecek gibi görünüyor.

Bu nedenle Osman hocanın kötü gidişatta yüzde yüz payı olduğu söylenemez.

Her nedense bazı kişiler Osman hoca ve yönetim üzerinden Boluspor'a yüklenmeye çalışsada zarar gören Boluspor olacaktır.

İnsanların kişisel hırslarını bir kenara bırakıp Boluspor'u desteklemesi Boluspor yararına olacaktır.

Sezon başında bende yazdım söyledim, ancak şimdi ben demiştim, ben söylemiştim zamanı değildir.

Her yazar ve kişinin sezon başında öngörüleri olabilir kimi transferlerden memnun olmayıp bu takım iş yapmaz der kimi transferleri uygun görüp hedef belirler, sonuçta yönetim başarılı olmak için transfer yapar, transfer yaparken hata yapılamaz mı yapılır ancak hatayı zamanında görüp çaresini bulmakta yönetimin görevi olmalıdır.

Yanlışlarda ısrar etmek ne kendine ne de Boluspor'a fayda sağlamayacağı gibi kötü gidişatta hedef haline gelecektir.

Aynı Bugün olduğu gibi.

Zaman zaman alt yapıyı işliyoruz alt yapıdan Burak Asan neden yok, Mutlu neden yok, Erkan Galatasaray'a verildi, Sabri can neden yok aslında ismi sayılacak o kadar çok altyapı oyuncusu var ki,hiçbirinin bu saatten sonra Boluspor'dan beklentisi kalmayacak gibi görünüyor.

Geçmiş senelerde final oynayan altyapı müsabakalarında bu takımın geleceği için bakılan gençler yavaş yavaş yuvayı terkediyor ve terkedilmeye zorlanıyorlar.

Bu çocuklar Boluspor'a fazla maliyeti olmayan neredeyse bedava oynayan gençler takımların kurtuluşu bu gençlere sahip çıkmaktan geçiyor.

İş işten geçtikten sonra gençlere önem vermişsen model olamassın, olsa olsa çaresizliğin modeli olursun.Diyorum ki Boluspor düşmeyecek kalbim böyle söylese de aklım ihtimal vermiyor umarım ben yanılırım.

İyi haftalar diliyorum...

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız