DURUN BAKALIM…

  • 20.08.2019 00:00


Evet;

Yeni Sezona kötü başladık,

Alınan sadece bir mağlubiyet,

Durun bakalım,

Daha sezonun ilk maçı,

Bir yenilgi ile farklı senaryolar yazmaya çizmeye başlamayalım.

Biraz sabırlı olalım.


Başarısız geçen bir sezonun ardından yeni döneme girdik.

Yeni bir hoca ve birçok yeni oyuncunun katılımı ile şekillenen kadroya zaman vermek gerekir. Bu sezon büyük beklentiler içinde olmamak gerekir.


Hazırlık maçlarında izlediğimiz ve her maçta farklı bir kadro ile oynadığımız maçların birçoğunu kaybettik. Bu kötü sonuçlara rağmen istenilen transferler yapılamadı.

Geçen yılki kadrosundan birçok oyuncusunu kaybeden takımın kötü bir hazırlık dönemi geçirmesinin önüne geçemedik. Kampa geç katılan oyunculardan fayda göremedik.


Yeni sezonda takımın zor günler yaşayacağı bir dönem olacağını kamuoyunda sıkça konuşulması sonrasında yapılan transferler ile kadroyu biraz olsun zenginleştirmiş olduk.  


Giray hoca maç sonrası açıklamalarında;

“Zamana ihtiyacımız var, birbirimiz tanımalıyız, savunma oyuncularımız takıma katkı sağlayamadı “sözleri ile verdiği mesajları iyi algılamak gerekir.

Hem oyuncularına gözdağı vermesi bir bakıma yönetime ben bu takıma transfer isterim göndermesi oldu.


Sol geriye ve kaleye iki oyuncu ihtiyacımız olduğu çok net ortadadır. Bu maçın ardından yapılan bir kaleci ve iki orta saha transferi yeterli olur mu? Olmaz mı? İzleyip göreceğiz.


Osmanlı maçında skoru lehimize çevirdiğimiz bir maçta en azından bir beraberlik alabilirdik. Bunu sağlamak ancak kadro yapısı iyi ve birbirini tanıyan oyuncular ile olur. Bu olmayınca alınan sonucu normal karşılamak gerekir.


Fakat ilk haftadan alınan bu sonuca dayanarak eleştirinin dozunu da kaçırmayalım derim. Beklentilerimiz mutlaka olacaktır. Eksiklerimiz vardır. Kadroya yeni katılan oyuncular ile haftalar ilerledikçe iyi sonuçlar alacağımız düşüncesindeyim…


İYİ HAFTALAR…


Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız