DEMİRELDEN SARKOZY’E KURAN DÜŞMANLIĞI!!

  • 13.05.2018 00:00


     Avrupa da yapılan bir toplantıda içlerinde Yahudi kökenli Fransa eski cumhurbaşkanı Sarkozy’nin de bulunduğu 300 kadar batılının açıkladığı bildiri bana 28 Şubat döneminde Demirel’in bir beyanını hatırlattı.

    Hatırlanacağı üzere 28 Şubatın karanlık günlerinde, “nurlu ve nurcu Süleyman” da benzer bir beyanda bulunmuş ve “kuranda laiklikle çelişen 35- kadar ayet var bunları kurandan çıkarırsak mesele kalmaz” demişti. Bunu bizzat kulaklarımızla duymamıza rağmen basın bir kere haber olarak verip unutturdu.

    Ancak ne kadar unutturmaya çalışılsa da ülke Müslümanlarının hafızasına kazındığı için birçok Müslüman onun adı geçince bu cümlesini hep hatırladı ve onu lanetledi. Kendisi de bundan hiç rahatsız olmadı ve geri adım atmadı. Aksine meselenin hep üstüne, üstüne gitti. Daha sonrada “başörtüsü ile okumak isteyenler Suudi Arabistan’a gitsin” demekten sakınmadı.

    Bu laflar söylendiğinde bana “bu fikirleri bu adam nereden edindi?” diye soranlara, mensup olduğu Nurculuk fikrinden kaynaklandığını söylediğimi hatırlıyorum. Bugün de bu konudaki fikirlerim değişmedi. Çünkü risaleleri dikkatle okuyan birisi bu kitaplarda İslam sadece iman ve ibadetten ibaretmiş gibi anlatılır. Ve mensuplarına da, İslam ilmihali ve risaleler dışında başka kitap okunmaması tavsiye edilir.

    Sarkozy ve arkadaşları da; “Kurandan bazı ayetler çıkarılsın, bunlar Yahudi düşmanlığını ve şiddeti körüklüyor” demişler.

   Dün Demirel’in, bugün Sarkozylerin dile getirdiğini onlarca yıl önce Nurcular savuna geldiler.

    Aslında bu konu son iki, üç yüz yıldan beri Hıristiyan ve Yahudilerin İslam dünyasında el altında propaganda ettikleri konudur. Patenti de Siyonist Yahudilere aittir. Tüm dünyada tek bir din uygulama projesidir.

   Son yıllarda Kuranı İncilleştirme, projesini ülkemizdeki hangi mahfillerin gerçekleştirmek üzere çalıştığı nazara alınacak olursa iş daha kolay kavranır kanaatindeyim.

   Unutmayalım ki düşmanlarımızın en büyük emeli İslam dünyasının elinde kalan tek değer olan Kuranı tıpkı Tevrat’a, İncil’e yaptıkları gibi tahrif ederek yok etmek istiyorlar. Bunun içinde içimizden bazı kesimleri de buna ikna etmiş bulunuyorlar.

    Bunu zaman içinde usul, usul çaktırmadan yaptıkları için böylesine büyük bir saldırı karşısında dahi kılımız kıpırdamıyor. Allah hepimize hidayet ve basiret ihsan eylesin.

    Selamlarımla...

        


Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız