HEDEF BÜYÜK AMA…

  • 15.08.2017 00:00

 

Yeni sezona ne yazık ki puan kaybı ile başladık.

Hedefi büyük olanların oyunu da sahada gösterdikleri mücadelede büyük olmalıdır. Bu olmayınca bu sonuçlar kaçınılmaz olur.

Ve alınan sonuçlara her zaman bahane üretiriz.

Şampiyonluk parolası ile çıkılan bu yolda bu izlediğimiz bu takım ile zor günler yaşayacağımızı şimdiden söyleyebiliriz.

İlk hafta maçlarından nasıl sonuç çıkacağını tahmin etmek her zaman zor olur.

Bu sezon Giresun takımının transferde yaptığı olumlu hamleler ile iyi işler yapacağını sahada gayet iyi gördük.

Takım oyununu sahada iyi uygulayan ve sürekli ileride basan rakip takım karşısında hiç etkili olamadık pozisyon üretemedik.

Özellikle ilk yarıda birinci bölgede yaptığımız inanılmaz kademe hataları sonucu kalemizde çok pozisyon verdik.

Oyuncu tercihlerinin ve ikinci yarıdaki oyun taktiğinin tutmadığını çok net gördük.Takıma yeni katılan oyuncuların katkısını fazla göremedik.

Kısaca geçen sezondan bir farkımız olmadığımız sonucu ortaya çıkıyor.

Geçen hafta transfer edilen oyuncuların takıma nasıl katkı sağlayacaklarını ilerleyen haftalarda göreceğiz. Ama bu uyum sorunu biraz önce atlatmak gerektiğini düşünüyorum.

Lige erken havlu atmadan önlemlerimizi bir an önce almalıyız.

Bu sezon Bolu adına camiamız adına çok önemli bir hal almıştır.

Başkanın koyduğu bu hedefin sonu mutlak suretle süper lig olmalıdır.

Geçen yılın kadrosunu bozmayan ve yaptığı transferler ile bu yarışı içinde sürekli var olan bir takım izlemek istiyoruz. Burada Fuat hoca ve teknik ekibe büyük iş düşüyor.

Artık ben bu ligi tanımıyorum.

İstediğim oyuncu alınmadı.

Transferde geç kaldık gibi açıklamaları dinlemek istemiyoruz.

Bu takımı artık hedefe ulaştırmak kendisine düşmektedir. Skor üstünlüğü bizde olmasına rağmen sonuca ulaşacak bir oyun taktiğini sahada maalesef göremedik.

Maç sonu açıklamalarında “defansif anlamda kısa zamanda çözüm üretmemiz gerekiyor” sözlerini söylemek güzel ama buna çözüm üretecek olan siz olduğunuza göre nasıl bir değişikliğe gideceğinizi çok merak ediyoruz.

Hedefler büyük ama zor bir sezon bizi bekliyor.

Bu oyun ve sahadaki bu mücadele ile hocanın maç sonu açıklamalarından yola çıkarak işimizin hiç kolay olmadığını düşünmekteyim.

İYİ HAFTALAR…

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Cemşit Eriş
    Cemşit Eriş
    19.11.2012 10:41

    Neyse uzun lafın kısası bendeki bu evlat acısı sendeki bu kuyruk acısı olduğu sürece dost olamayız diye biten bir hikaye var biliyorsun….. Buradaki ...ların devamı var olduğunu biz anlayabiliyoruz. Yazarın da hoca ile kişisel hiçbir husumetinin olmadığını biliyoruz.Bu yalnızca olsa olsa seyirci ile hoca arasındaki yılan hikayesidir.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız