Seyfi Alp…

  • 28.07.2015 00:00

 

Bazı insanlar önemlidir. Ya da önemli olduğunu sanır. Bazı insanlar ise değerlidir. Onların değerini herkes anlayamaz.

Bizim bir huyumuz / alışkanlığımız var. Yaşarken insanları pek onore etmeyiz. Destek olmayız. Vefat ettikten sonra övmenin, tanıtmanın da pek bir faydası olmaz…

Seyfi Alp adını hiç duydunuz mu bilmem… Ben 10 yıldır sıklıkla duyuyorum. Kendisiyle hiç karşılaşmadım. Hiç tanışmadım. Sadece Bolulu bir kahraman olduğunu biliyorum.

Sayın Alp’in yerel basında yayınladığı tüm köşe yazılarını okudum diyebilirim. Okuduklarımdan ne anladığımı size uzun uzun anlatarak vaktinizi almak istemem. Merak eden internet üzerinden tüm yazılara ulaşabilir.

Seyfi Bey yıllar önce Almanya’ya yerleşmiş bir hemşehrimizdir. Ulusal çapta yayın yapan 2 büyük gazetenin Almanya bürolarında başarılı gazetecilikler yapan bir insanımızdır. İlerleyen yıllarda iki ulusal gazetemizden de kendi isteğiyle ayrılmıştır.

Spor (futbol) ile de çok yakından ilgili olan Sayın Alp şu günlerde Almanya’da bulunan, Türklerin kurduğu bir kulüpte görev yapmakta, dergiler yayınlamakta, ülkemizin bayrağını başarıyla yükseklere çıkarmaktadır. Reklam olarak görülür diye tüm çalışmalarını yazmayayım…

Seyfi Alp gibi neferlerimizden binlerce olsa keşke…

       

Ali Özdemir

www.aliozdemir.net

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız