TFF KRİTERLERİNİN STADA YANSITAMADIKLARI!

  • 29.09.2014 00:00


Pazar günü maça geliyoruz, basın tribünü aylar öncesinden aldığımız akredite kartlarımız boynumuzda basın girişine geldik.

Kapılardan giriş yok, neymiş kapı pasolig okuyucuları akredite karlarımızı okuyamıyormuş, bu ciddiyetsizlik örneginin sorumlusu kim diye sormak lazım ancak mazeret yaratmada yetkililerin inanılmaz savunmalarını göz önüne alırsak, yahu ben ne ettimde maça geldim  akredite kartımı okuttum diye kendinize söylenmeye başlarsınız.

Yada orada bulunan kişilere  bu işin sorumlusu kimdir diye bildiginiz soruları sormaya başlarsınız.

Manisa maçında aynı şeyler yaşanmış ve basın ilk maç heyecanından bunu fazla sorun yapmamış olabilir, ancak bu demek degildir ki sürekli pasolig suprizleri ile spor basını karşılaşsın, Zorda olsa stada girdik baktıkki oturma sıralarının hali içler açısı, sıralar pislik içerisinde bununsorumlusu kim diye yine sorulmaya başlandı.

Basın mensuplarından arkadaşlar oturup oturmamakta zorlandıkları sıralarda birbirleri ile tartışmaya başlamaları an meselesi olmaya başlamışken maçın başlama vakti geldide sorun olmaktan çıktı.  

Resimler çekildi, altına koyacak gazete parçası veya karton bulanlar şanslı olarak basın tribünündeki yerini aldı.

maç naklen yayınlanıyor tribünlerde geçen sezonlarda konulan televizyonlar herhalde unutuldu.

Geçen maçtada bu maçtada naklen yayın olmasına ragmen televizyonların konulmaması gerekli ciddiyetin gösterilmediğinin kanıtı oldu.

Birde basın tribünunde olması gereken internet baglantısıda iki maçtır unutulanlar arasında kaldı.

Maça girerken kriterler ölçüsünde herkes ahkam keserken içerideki kriterlerde kimse sorumluluk almayınca iş yine tesislerden sorumlu yöneticinin üstüne kalıyor.

Skorbord tabelası bu hafta yine devre dışı yahu kardeşim bu kriter değilmidirki onbeş yıl öncesinin kale arkası skorboardını sporseverlere okutmaya çalışıyorsunuz.

Şimdi sormaya kalksak bu neden böyle oluyor,bu işi bilen Bolu'da yok haber verdik gelmediler gibisinden bildik bahaneler söylenecek, bizde yok öyle degil, böyle olacak gibisinden anlamsız tartışmaların içerisinde bogulup gidecegiz.  

Kriterlerin demir kapılardan pasolig kartları okutarak stada girilmesinden daha önemlisi sfad kriterlerininde gözden geçirilmesininde Boluspor yönetiminin veya orada görevli kişilerin vazifesi olmalıdır.

         Bu kadar uzun girişten sonra Boluspor'un oyununa fazla girmek istemiyorum.

Zaten skor Bolusporun oyununu belli ediyor.

Rakip gaziantepbelediye gol yememek , kontrataklarla gol bulmak için oyun stili geliştirmiş bir takım görüntüsünde sahaya çıkmış ve bunda başarılı olmuş bir takım olarak Boludan istedikleri sonucu almışlardır.

Boluspor kötü oynamasada girdigi pozisyonları degerlendiremeyince dördüncü haftada farklı yenilgi ile tanışmış oldu.

Haftaya buca maçında daha iyi bir Boluspor izlemek dilegi ile iyi haftalar

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız