3-2 TERSİ DE OLUR DU

  • 21.09.2014 00:00


Deplasmanda oynadığımız Samsun maçı skor açısından ilginçti.

Zira uzatmalarda maç 2-2 devam ederken ceza sahamız içindeki Samsun lu oyuncuya arkadan sırtına yapılan hareket penaltı kokuyordu.

Hakem devam dedi atağa çıktık 4 kişiyiz kaptan vurmayı tercih etti, şut iyi olmayınca maçı 3-2 kazanma şansını kaçırdık.

Deplasmanda 1 puan iyidir en azından iki kez geriye düştüğümüz maçta mücadele gücümüzle puanı kurtardık derken olanlar oldu.

Ceza alanı içinde ışıkların tam da aydınlatamadığı bölgede hakemin gözüne inen perde birden açıldı ve o artistlik hareket birden 9 kusurlu hareketten biri oldu. Kalecimiz biraz erken terse yatınca 3-2 ve sıfır puan.

    Bu maçı son 4 dakikaya indirirsek yapılan mücadeleye ayıp olur.

Bu ligde takımların dengeleri ve sezon başı olmasından dolayı her türlü sonuç çıkabilir.

Ama hiç ısınmayacağım Ankara yeni Osmanlı isimli takım formasından başkanına, seyircisinden! Çoğu oyuncusuna kadar çok sinir de olsam şu an üç de üç yaptılar.

Ama dokuz kişilik takımdan gol yiyorlarsa bu havaları söner.

Diğer takımlar lig sonuna kadar yarışırlar. Biz 3 maçta 3 sonucu da aldık.

Geçen hafta yazdığım gibi çok gol atacağımız belli oldu. Bu bende hep umut veren bir durum olmuştur.

Yediğimiz goller takım oturdukça yenecek türden goller değiller.

Ama bu maçta bireysel yetenekten çok takım oyunuyla ileride baskı kuramadık, daha doğrusu şöyle tıkır tıkır pası az yaptık, bunun nedeni kesinlikle Samsun değildi, biz kendimizdik.

90 dakikayı çok rahat tamamlıyoruz, yani kondisyon sorunu pek yok, ama sahalar ağırlaşır, sakatlık ve kartlar işin içine girince neler olur bakacağız.

Adana Demir, Alanya yı 3-1 yendi 7 puan yaptı ama bizi ezecek takım değil. 

Hafta içi Keçiören kupa maçı kadroda az yer bulan oyuncular açısından iyi olur, kupa maçları takımı boşuna yoran lig yarışından uzaklaştıran maçlar.

Kadro zengin olursa ikinci 11 için ideal olur ama kadro sıkıntısı varsa önemsememek gerekir, parası da o kadar önemli değil.

Hafta sonundaki maçta alınacak 3 puan ile 7 puana ulaşırız.

Bizim ilk altı içinde olacak puanları toplamamız gerekiyor.

Son 10 takım arasında olursak seyirci, oyuncu, teknik heyet açısından sıkıntılar başlıyor sonrası malum homurtular, küfürler istifa istemeler.

Lig başında bunları yazmak hoş olmuyor ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş deyimini unutmadan işi baştan sıkı tutmamız gerekiyor.

Sezon başında tamamen değişen kadroya rağmen ligin üç maçında alınan sonuçlar ve oyun bu takımın iş yapacağı yönünde buna kesinlikle inanalım.

İyi haftalar.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • RAYA
    RAYA
    21.04.2012 15:32

    TEBRİKLER GÜZEL KARDEŞİM.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız