“ YENİ SEZONA DÖRT GOLLÜ MERHABA”

  • 14.09.2014 00:00

                            

 

Yenilenmiş Boluspor ve hiçte alışık olmadığımız bir skor ile sezona merhaba dedi. Dört gollü bir galibiyeti yıllar sonra görmek son derece güzel oldu. Takımın tamamen yenilenmesinin yaratacağı soru işaretlerini bu galibiyet ile az da olsa ortadan kalktı diyebiliriz.

 

Yıllardır yabancı oyuncu konusunda bu kadar doğru karar verdiğimiz olmamıştır. Alınan üç oyuncu da doğru ve yerinde transferlerdir. Sahada iki oyuncusu geçen sezondan olmasına rağmen dokuz oyuncusu yeni olan bir takımın bu kadar uyum içinde bir mücadele etmesi takım olma yolunda olduğumuzu gösteriyor.

 

Oynadığımız iki maçta gözlerden kaçmayan takımın maçın ilk yarısında rakibin oyununu bozan ve ikinci yarıda oyuna ağırlığını koyarak skoru lehine çevirebilecek bir oyun taktiği içinde olmasıdır. Reha hocanın takıma etkisini ilerleyen haftalarda daha net göreceğiz. Geçen hafta bir puan, bu hafta üç puan takımın kendine olan güveni arttırmaya yetecektir.

 

Galibiyetin verdiği moral ile ilerleyen haftalarda Boluspor’un daha da iyiye doğru gideceği kanaatindeyim. Yeni oluşan bir takımdan aldığı bir galibiyet ile büyük hedefler beklemek takıma faydadan çok zarar getireceği kanaatindeyim. İki maçta aldığımız sonuçlara bakarak büyük hedefler içine girmek için daha erken olduğunu düşünüyorum.

 

Geçen sene son maçta kümede kalan bir takım olarak ayağımızın yere biraz daha sağlam basması gerektiği düşüncesindeyim. Ligdeki sıralamanın şu an için hiç önemi yok. Ligin uzun bir maraton olduğunu düşünerek hareket etmeliyiz. İlerleyen haftalar da elde edeceğimiz sonuçlar takımımızın durumunu daha net ortaya koyacaktır.

 

Bu maçın öne çıkan ve düşündüren sorma gereği duyduğum formaların üzerinde ki siyah rengin ne anlama geldiğidir. Kırmızı beyazın yanına siyah rengin bu formaya hiç yakışmadığıdır. Bu sezon başlayan Passolig uygulamasının yarattığı ortaya çıkan tablo ve özellikle çocuk tribünün durumu düşünülmesi gereken bir durumdur.

 

İYİ HAFTALAR..

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız