“SON SÖZÜ FUTBOLCULAR SÖYLEDİ”

  • 21.04.2014 00:00

Haftalardır küme de kalacak mıyız? Bir alt lige düşecek miyiz? Soruları sonunda cevabını buldu. Aldığımız bu güzel sonuç ile Boluspor takımı artık küme düşmeyecek. Bu takım bir daha korkulu rüya görmeyecek. Bitime iki maç kala bunu artık daha net söyleyebiliriz. Aldığımız üç puanın yanı sıra rakiplerimizin aldığı sonuçlarda istediğimiz gibi sonuçlanınca avantajlı bir haftayı geride bıraktığımızı söyleyebiliriz.

Bir takım bu kadar nasıl bir farklılık gösterebilir anlam vermek mümkün değil. Şimdi buradan futbolcularımıza soruyorum? Ne değişti de bu kadar olağanüstü bir mücadeleyi gösterdiniz? Peki, o zaman önceki maçlarda bu mücadeleyi neden göstermediniz? Diye adama sormazlar mı? Artık olan oldu. Geriye bakmayalım. Galibiyetin tadını ve zevkini yaşayalım.

Özellikle İlyas, Adem, Sercan, ve Alican ve başta olmak üzere tüm oyuncularımız inanılmaz olağanüstü ve hatasız bir maç oynadılar. Attığımız iki gol ve kaçan birçok pozisyonu ile mükemmele yakın bir maçı kazanmanın zevkini yaşıyoruz. Her şeyi ile dört dörtlük bir maç izledik. Tribünde galibiyete inanmış muhteşem bir taraftar grubu ve sahada kenetlenmiş bir futbolcu kadrosu birleşince ortaya çıkan sonucu normal karşılamak gerekir. Sonuçta şu ortaya çıkıyor. Birliktelik, inanmışlık ve kenetlenme birleşince ortaya çıkan neticede güzel oluyor.

Bu takıma bir ağabey gibi sahip çıkan ve takım ile çıktığı beş maçta aldığı dört galibiyet ile takıma kazandırdığı on iki puan ile bu başarıda şüphesiz en büyük pay Yılmaz Özen hocamıza aittir. Şunu açıkça söylemeyiyim Yılmaz Özen bu saatten sonra takımımızı önümüzdeki yıllarda emanet edebileceğimiz bir değerdir. Bu değere sahip çıkmalı ve camia olarak destek olmalıyız.

Lig daha bitmedi. Şimdi yapacağımız bu zafer sarhoşluğunu unutup kalan iki maçı en iyi sonuçla bitirmektir. Ben bu takımın son maça kalmadan Fethiyespor’u yenerek bu işi bitireceğini düşünüyorum.

 

 

İYİ HAFTALAR…..

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız