BOLUSPOR ŞEKİLLENMESİNİ SÜRDÜRÜYOR

  • 27.07.2010 00:00

                 Balıkesir hazırlık maçı Boluspor adına kadro olarak şekillenmenin oluşması açısından önemli bir maçtı. Levent hocanın muhtemel kadrosunu oluşturması açısından ilk oynayan on bir ve daha sonra oyuna giren oyuncular izleyenlere olumlu notlar aldırıyor. Defansta yan toplarda takımın zaafları devam ediyor. Balıkesir forveti ileri çıkışlarında ve yan toplarında iki stoperi ve forveti ile yüklenince Boluspor defansında önemli pozisyonlar yakaladı. ikinci yarı oyuna giren Emre top kullanmadaki ustalığı acemilikten uzak görüntüler verdi. Samet ise tembelliğini bırakırsa ileride Boluspor'un önemli futbolcularından biri olacaktır.iki maçtır denenen ve on libero oynatılması düşünülen yeni siyahi oyuncu Landry Bolusporda ikinci yabancı konumuna geldi. Üçüncü yabancının kim olacağı henüz belli olmasa da Karabülspor'un Hassan Wasswa'sı konuşuluyor fakat bu oyuncuda Karabüksporla çalışmalara başladı. Yönetim bu sene olmazsa olmaz şampiyonluğu kafasına takmış görünüyor. Yapılan transferler sürekli şampiyonluğun sinyallerini veriyor. Bu sene orta sahada oyun kurucu eksikliğini de gidermiş görünmüyor. Gökhan yerinde şimdilik iyi görünüyor.Caner iyi transfer olarak görünüyor Fakat ortada adam eksiltecek oyunu yönlendirecek oyuncu hala bulunamadı. Defansa yapılan iki stoper transferine rağmen rakibe kolay pozisyon veren bir oyun anlayışı Boluspor'u zora sokacak gibi görünüyor. Bu mevkide yine Cemil'e iş düşecek gibi görünüyor. Yeni programlanan hazırlık maçları bu aksaklıkları daha iyi görmemizi sağlayacak hem de ligin yaklaştığı bu dönemde levent hocada son rötuşlarını yapmada önemli maçlara çıkacaktır.

                  Ligin ilk maçının Giresunspor'la deplasmanda oynayacak olmamız Levent hoca içinde önemli bir sınav olacaktır. Giresunspor'la olan gönül beraberliğimiz ve aynı zamanda levent hocanın geçen yılki takımı olması bu maçın önemini daha a artıracaktır. Bu maçın Boluspr lehine sonuçlanması lige tutunmamızı sağlayacak bir maç olarak ta görülmesi açısından izlenmesi güzel bir maç olacaktır.

İyi haftalar… 

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız