YÜREKLERİ HOPLATAN GALİBİYET!

  • 21.10.2013 00:00

           

                    Kazanmak güzel ancak dört ,sıfır olan maçın dört,üçe gelmesi olacak şey degil, defansta yapılan basit hataların golle sonuçlanması belkide Boluspor'a pahalı bir ders verecekti. maçın skorunu belirlemiş bir takımsın neden hala panik yaparak skoru korumaya oynuyorsun, Bilhassa tecrubeli oyuncuların rakibe verdiği inanılmaz pozisyonları nedenleri ve niçinleri hafta içerisinde masaya yatırılmalıdır. Kolay maçı az daha zora sokarak rakibin muhtemel beraberliğini elinden almış olduk. Forvette yakaladığımız pozisyonlarda beceriksizliğimizde sonuca etki eden faktörelerin başında geliyordu. Boluspor futbol oynamaya çalışan bir takım görüntüsü versede oyun olarak çok iyi olmadığını gösterdi. Attığımız goller karambol olarak nitelendirilen cinsten goller olsada, mucadele Boluspor'un en önemli oyun stili olarak görülmeye başladı. Atılan dört golün tamamında organize atak olarak görülmeye deger bir şey olmasada takip ve mücadele ile maçın skorunu belirleyen taraf Boluspor oldu.

                    Bu hafta oynanan maçlar uzun aranın ardından özellikle tepedeki takımların rehavete kapıldığını gösterdi. Bolusporda aldığı üç puanla ligin devamı için önemli olan hedefini devam ettirmeyi sürdürdü. Yinede Ali Beykoz hocanın bu hafta içerisinde futbolcularını toplayarak özellikle yediğimiz gollerdeki defans hatalarımızı tekrar gözden geçirmek ve ilerleyen haftalarda aynı hataların tekrarlanmsını önlemek için önlemlerini almalıdır. Yoksa her maç bu şekilde sonuçlanmaz, zor bela attığımız golleri bu kadar kolay rakibin öününe ikram edersek ligin sonu gelmez. yinede galibiyet için mücadele veren Ali hoca ve ekibine uzun maratonda başarılar dilerim

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız