NE GALİP NE MAĞLUP

 Erciyesspor karşılaşmasından mağlup ayrılan Bolusporlu oyuncuların umut bağladıkları Orduspor karşılaşması da umdukları gibi geçmedi.

NE GALİP NE MAĞLUP
26.03.2011 - 18:12

 

      Orduspor karşılaşması için Ordu’ya giden kırmızı-beyazlı ekibimiz, ne galip geldi ne de mağlup oldu. Boluspor, zorlu deplasmanda golsüz berabere kalarak haftayı 1 puanla tamamladı. Karşılaşma öncesi Burak, Erman ve Edim'in sakatlıklarının devam etmesi, Ramazan ve Gökhan'ın sarı kart cezalı olması nedeniyle kadro sıkıntısı çeken Boluspor, özellikle ilk yarıda yakaladığı net pozisyonlarını gole çeviremedi.

       Boluspor müsabakaya kalede Ferhat savunmada Erdem, Özgür, Cemil ve Ömer Ateş, orta sahada Landry, Alp ve Sefa ileride Ferhat Fabiano ve Yaser on biri ile maça başladı. Kırmızı beyazlılar ilk devrede Ferhat ile iki, Erdem ve Özgür ile girdiği pozisyonları gole çeviremedi. Ön liberoda görev yapan Gökhan ve Ramazan'ın yokluğunda Alp orta alanda görev yaparken, Eriş orta sahayı daha güçlü tutmak için bu alanda 3 savaşçı oyuncusuna birden görev verdi.  


      Ömer Ateş, haftalar sonra ilk kez on birde görev alırken, maça on birde başlayan ve ilk yarının en başarılı oyuncusu olan Cemil sakatlığından dolayı yerini Gencer'e bıraktı. İlk yarıda Ferhat Kiraz ile iki, Erdem'le bir net pozisyondan yararlanamayan ekibimizin, bu ataklarına karşın Orduspor yine bu devrede sadece Makedon Kostovski ile bir pozisyon bulabildi. 

 

      POZİSYONLAR GOLE ÇEVRİLEMEDİ

 

      İkinci yarıda Orduspor biraz daha etkili gibi gözükse de, mor beyazlı forvetler yakaladıkları pozisyonları gole çeviremediler. Boluspor deplasmanda kazandığı 1 puanla 42 puana ulaşırken, Orduspor'a da geçit vermemiş oldu. Kırmızı-beyazlılar haftaya sahasında Güngören Belediyespor'u konuk ederken, Boluspor'dan bir maç fazlası olan Orduspor haftayı maç yapmadan geçirecek.


Editör: E. Candan