3 ADAY DAHA

 

Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler için milletvekilleri aday adaylıklarını açıklarken AKP’de 3 aday daha kamuoyuna tanıtıldı. 

3 ADAY DAHA
15.03.2011 - 23:18

 

 

      AKP Bolu teşkilatı hemen hemen her gün yeni yeni milletvekili adaylarını kamuoyuna duyururken 3 aday daha açıklandı. Son olarak Zeki Şimşek, Yakup Emirgen ve Uğur Salih Uçar, aday adaylıklarını açıkladı. Parti binasında gerçekleşen törene Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da katıldı.

 

      KENDİLERİNİ TANITTILAR

 

      Aday adaylarından Zeki Şimşek; sosyal siyaset, çalışma hayatı, sendikacılık, eğitim ve kamu yönetimine ilgi duyduğunu belirterek, Ankara bürokrasisi ile sıkı ilişkileri ve güçlü bağı olan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın çağrısı ile aday adayı olduğunu söyledi. TSK’dan Emekli Binbaşı Yakup Emirgen, savunma sanayide bugüne kadar pek çok uzman bulunduğunu söyleyerek kendisinin savunma ekonomisi uzmanı olarak bir ilk olduğunu ifade etti. Ankara bürokrasisinden gelen ve Bakan Ali Babacan’ın danışmanlığını yapan Uğur Salih Uçar da Bolu AKP’den aday adaylığını açıkladı.

 

      Her birinin meslekî yetenekleri bakımından çok üst seviyede yetenekli ve kaliteli kişiler olduğunu söyleyen AKP İl Başkanı Ömer Sayın, bu dönemde AKP’ye gösterilen yoğun ilgiden dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti. 


Editör: E. Candan