DÖKECEK ÇOK TER VAR

AKP’nin eski İl Başkanı Mehmet Emin Güz, partisinden milletvekilliği aday adaylığını açıkladıktan sonra seçim çalışmalarına başladı. Gezilere başlayan Güz; “Daha çok söyleyecek sözümüz, yapacak çok işimiz ve dökecek çok terimiz var” dedi.

DÖKECEK ÇOK TER VAR
12.03.2011 - 16:17

 

 

      Milletvekili aday adayı Mehmet Emin Güz, seçim çalışmaları kapsamında gezilere başladı. İlk olarak ilçeleri ziyaret eden Güz, önce memleketi olan Göynük'e gitti. İlçelerde partililer, sivil toplum örgüt temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelen Mehmet Emin Güz, Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde aday adaylığı için ziyaret ettiği yerlerde fikir alışverişinde bulundu.

 

      “YA NASİP”

 

      Göynük'e giden Güz'ü ilçede, çok sayıda vatandaş karşıladı. Göynük Belediyesi'ne ait düğün salonunda vatandaşlarla bir araya gelen Güz'ü hemşerileri uzun süre ayakta alkışladı. Güz, “Dün sizlerin güven ve desteği ile girmiş olduğum siyaset yolunda önemli görevler üstlendik. Önemli hizmetleri sizlerin gayreti ve özverisi sayesinde yerine getirdik. Bugün emaneti hakkıyla yerine getirmenin huzur ve gönül rahatlığını yaşıyoruz. Ancak bitmedi. Daha çok söyleyecek sözümüz, yapacak çok işimiz ve dökecek çok terimiz var. Bugün sizlerin takdiri ile genel seçimlerin yaklaştığı şu günlerde milletvekili aday adaylığı yolunda milletimize, memleketimize hizmet etmek için 'ya nasip' diyerek yola çıkmak istiyorum. Sizlerin rızanızı ve desteğinizi, hepsinden önemlisi de hayır duamızı almak istiyorum" dedi.
 

 

      “GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”

 

      Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, AKP İlçe Başkanı Mehmet Öner, Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Demirtaş, Ziraat Odası Başkanı İdris Armağan ve Göynük Kadınlarını Kalkındırma Derneği Başkanı Sibel Alcan, Mehmet Emin Güz'ü sonuna kadar desteklediklerini, aday olması halinde de bölgelerinde gece gündüz demeden ve parti ayrımı gözetmeksizin çalışacaklarına söz verdiler.
 

 

      Mehmet Emin Güz, Göynük'ten sonra Mudurnu, Seben ve Kıbrıscık ilçelerini ziyaret etti. AKP İlçe teşkilatları tarafından ilgiyle karşılanan Güz, vatandaşlardan hayır duası istedi. İlçe teşkilatlarının bütün mensuplarının, sivil toplum örgütü başkanlarının ve vatandaşların aday adaylığı konusundaki fikirlerini soran Güz, kendisine gösterilen ilgiden memnun bir şekilde ayrıldı.


Editör: E. Candan