AK Kadınlardan bağımlılık eğitimi

Bolu AK Parti Kadın Kolları ,kişide ciddi ve bedensel problemlere yol açan bağımlılık hakkında sosyal medya üzerinden eğitim organize etti

AK Kadınlardan bağımlılık eğitimi
16.06.2021 - 14:24

Bolu AK Parti Kadın Kolları ,kişide ciddi ve bedensel problemlere yol açan bağımlılık hakkında sosyal medya üzerinden eğitim organize etti .

Uz.Klinik Psikolog  Kemal Hilmi Çelebi ‘nin konuşmacı olduğu  bağımlılık eğitiminde madde bağımlılığının genel tanımı ,ergen ve erişkinlerde görülen teknoloji ve madde bağımlılarında gözlenen ruhsal ve bedensel sorunlar,  risk faktörleri ,önleyici tedbirler, koruyucu tedbirler ,ebeveyn ve birey bilinçlendirme faaliyetleri ,bağımlıya yaklaşım metotları, bağımlılığa yol açan biyolojik, psikolojik ve sosyolojik faktörler ve tedavi yöntemlerine dair bilgiler paylaşıldı.

Sosyal medya üzerinden üç bölüm halinde geniş katılımlı canlı yayınlar sonrası  açıklama yapan Bolu AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı “bağımlılık günümüzün en önemli sorunları arasında yer almaktadır. Bu konuda farkındalığımız arttıkça bilinçli bireyler olarak en yakınlarımızdan başlayarak etkileşim içinde olduğumuz insanlara yardımcı olabiliriz. Buna benzer  eğitim faaliyetlerimiz bundan sonrada devam edecektir.” Dedi.


Editör: E. Candan