Boluda vefat edenler

Allah'tan rahmet kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Boluda vefat edenler
26.04.2021 - 10:48

KORKUT TEKİN ÖZGEN

Yavuz Tahsin ÖZGEN ve Güngör ÖZGEN’in oğulları, Oğuz Nuri ÖZGEN’in kardeşi, Demet ÖZGEN’in eşi, MİT Teşlilatı Daire Başkanlığından emekli, Düzce , Bolu MİT Bölge Müdürü; Korkut Tekin Özgen vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 12:00 da Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

İSMET BANDAKÇIOĞLU

Bahçelievler Mahallesi halkından, Şaduman BANDAKÇIOĞLU’nun eşi, Özkan, Özcan, Dilara’nın babaları, Yeliz BANDAKÇIOĞLU ve Hasan Yılmaz YAŞAR’ın kayınbabaları, emekli öğretmen;İsmet Bandakçıoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 14:00 da Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

İBRAHİM ÖĞRÜ

Tabaklar Mahallesi halkından, Emine ÖĞRÜ’nün eşi, Eren ve Emel’in babaları; İbrahim Öğrü vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 15:00 da Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

HAYRİYE ÇOŞKUN

Emekli öğretmen Arslan ÇOŞKUN’un eşi, Metin Merhum Nedim ve Muzaffer ÇOŞKUN’un anneleri, Özel Gürtan Okulu  Öğretmeni Nuriye ÇOŞKUN’un kayınvalidesi; Hayriye Coşkun vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat 17:00 da Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

İSMET ÖZŞAHİN

Eski kasaplardan, Hayri ÖZŞAHİN’in eşi, Naci, İsmail ve Merhume Ayşegül ÖZŞAHİN’in anneleri; İsmet Özşahin vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 13:30 da Çamyayla Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

FEHMİ ALYAT

Cenazesi bugün Karabük merkezde defnedilecektir.

ALİYE ÖNER

Göynük İlçesi Bayındır Köyü halkından; Aliye Öner vefat etmiştir. Cenazesi bugün köy mezarlığına defnedilecektir.

KADRİYE KUBİLAY

Göynük İlçesi Arıkçayırı Köyü halkından; Kdriye Kubilay vefat etmiştir. Cenazesi bugün köy mezarlığına defnedilecektir.

HASAN TAŞÖREN

Cenazesi bugün İstanbul Mecidiyeköy de defnedilecektir.

FAHRİ EYMÜR

Cenazesi bugün Ankara Nallıhan merkez mezarlığına defnedilecektir.

ÜLVİYE KELEKOĞLU

Taşkesti Beldesi Yeğenderesi Köyü halkından; Ülviye Kelekoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün köy mezarlığına defnedilecektir.

EYÜP YÜCEL 

Gerede İlçesi halkından; Eyüp Yücel vafat etmiştir. Cenazesi bugün Gerede merkez mezarlığına defnedilecektir.

ÜMMÜHAN ARABACI

Mengen İlçesi Başyellice Köyü halkından; Ümmühan Arabacı vefat etmiştir.  Cenazesi bugün köy mezarlığına defnedilecektir.


Editör: E. Candan