Aydın ;Özcan niye bu kadar suskun ?

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, ulusal basında çıkan “Bolu Belediyesi’nde yolsuzluk iddiaları” konu başlıklı haberlere ilişkin Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı açıklama yapmaya davet etti.

Aydın ;Özcan niye bu kadar suskun ?
22.04.2021 - 12:47

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile geçtiğimiz günlerde ulusal medyada hakkındaki yolsuzluk iddiaları ile ilgili haberler çıkan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a çağrıda bulunarak; “CHP’li Bolu Belediye Başkanı’nı, ulusal basında çıkan “Bolu Belediyesi’nde yolsuzluk iddialarına” ilişkin haberlere yönelik açıklama yapmaya davet ediyorum.” dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, ulusal basında çıkan açıklamalara ve iddialara karşın Başkan Özcan’ın sessiz kalmasını eleştirerek, “Birkaç gündür ulusal basında Bolu Belediyesindeki yolsuzlukları bizlerde sizler gibi takip etmekteyiz. CHP’li Bolu Belediye Başkanı konuyla ilgili açıklama yapmaktan özellikle kaçınıyor. Konuşmamakta ısrar etmektedir. Bizleri yakından takip eden vatandaşlarımız bilirler. Başkanın özellikle bizimle ilgili söylemlerinden sonra cevap vermemizin hemen ertesi günü sabahın ilk saatlerinde açıklama yapmayı adet edinmiştir. Ancak gördüğümüz bütün bu uygulamaya rağmen her nedense ulusal basında çıkan bu açıklamalara ve iddialara rağmen belediye başkanı kamuoyunu bilgilendirmemekte ısrar etmektedir. Ayı heykeli dikmek gibi komik konularda dahi anında cevap vermeyi tercih eden Tanju Özcan’ın Bolulu hemşerilerimizin haklarının korunup korunmadığını şeffaf bir şekilde öğrenmeleri için, Bolu halkının bunu hak ettiğini düşündüğümüz için bende acilen bir açıklama yapmasını bekliyorum” ifadeleri kullandı.


Editör: E. Candan