yeni dönemde e ticaret

Düzce Genç Müsiad, E-Ticaret Dostu ve Serbay Akademi işbirliği ile 27 Mart 2021 (Cumartesi) günü saat 21:00 'de online olarak düzenlenecek olan “Yeni Dönemde E-Ticaretin Önemi” konulu eğitim gerçekleştirecek.

yeni dönemde e ticaret
27.03.2021 - 12:02

Düzce Genç Müsiad, E-Ticaret Dostu ve Serbay Akademi işbirliği ile 27 Mart 2021 (Cumartesi) günü saat 21:00 'de online olarak düzenlenecek olan “Yeni Dönemde E-Ticaretin Önemi” konulu eğitim gerçekleştirilecektir.

Bolu ve Düzce bölgesinde faaliyet veren  reklam ajanslarından olan Serbay Interactive’in Ajans Başkanı Görkem Özdemir’in konuşmacı ola-rak katılacağı online eğitime Düzce Genç Müsiad ve Serbay Akademi öncülük edecek.

Konferansa, Düzce Genç Müsiad üyelerinin yanısıra e-ticaret sektörüne geçiş yapmak ve yeni iş kurmak isteyen tüm giri-şimcilerin katılması bekleniyor.

Konferans hakkında açıklamalarda bulunan Serbay Interactive Ajans Başkanı Görkem Özdemir, “Bilindiği üzere Covid-19 virüsü ile birlikte işletmeler artık e-ticarete yönlenmekte olup yeni geleceğe adapte olmaya çalışmaktadır. E-Ticaret sektöründe oluşturmaya çalıştığımız bilinçlendirme ve girişimcileri destekleme etkinliğine bu süreçte de devam ediyoruz.

Bünyemizde kurduğumuz Serbay Akademi ve Düzce Genç Müsiad’ın ev sahipliğinde online olarak gerçekleştireceğiz. Düzenlenecek olan etkinliğin inanıyorum ve biliyorum ki Düzceli işletmecilerimizin bakış açılarını değiştirecek ve yeni atılımlar yapmalarına öncü olacaktır.” dedi.

Özdemir, eğitimin içeriğinden de bahsederek, Türkiye’de e-ticaret pazarı, geleceği ve bu pazarda başarının sırlarının paylaşılacağını, amaçlarının ise e-ticaret sektörüne bir adım atmak isteyen kişi ve firmaları bilgilendirmek olduğunu söz-lerine ekledi.

Online platform olan Zoom programı ile gerçekleştirilmesi planlanan eğitim, 26 Mart Cumartesi günü saat 21:00’da yapı-lacağını söyleyen Özdemir, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek eğitime tüm girişimcilerin katılımını beklediklerini sözlerine ekleyerek etkinlik takvimine www.serbayakademi.com linki üzerinden ulaşıp detaylı bilgi sahibi olunabileceğini sözlerine ekledi.


Editör: E. Candan