Güner Öznemiz Bolu dedi Özcan ziyaretle karşılık verdi

Ak Parti il başkanlığı görevini yakın bir zamanda devralan Suat Güner'in  basınla ilk buluşmasında “öznemizin Bolu olduğunu unutmadan siyaset yapacağız“ mesajını vermesinin ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bu çağrıya karşılık vererek Ak Parti Bolu İl Başkanlığı binasında Güner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Güner Öznemiz Bolu dedi Özcan ziyaretle karşılık verdi
17.03.2021 - 11:34

Ak Parti il başkanlığı görevini yakın bir zamanda devralan Suat Güner'in basınla ilk buluşmasında “öznemizin Bolu olduğunu unutmadan siyaset yapacağız“ mesajını vermesinin ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bu çağrıya karşılık vererek Ak Parti Bolu İl Başkanlığı binasında Güner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz hafta sonu basın mensuplarıyla bir araya gelen il başkanı Suat Güner’in; Bolu’yu ve parti teşkilatlarını kucaklayan bir yol haritası çizeceklerini, bu doğrultuda özne Bolu olduğu müddetçe Belediye Başkanı Tanju Özcan ile bir araya gelip gerekli istişareleri yapabileceğini ifade etmesinin ardından Özcan, belediye başkan yardımcılarıyla beraber Ak Parti il binasında yeni Başkan Suat Güner’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

İl Başkanı Suat Güner, başkan Özcan'a, ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Bu ziyaret bizleri onurlandırmıştır. Sizlere teşekkür ederim. Sizin de her zaman söylediğiniz gibi öznemizin Bolu olması kaydıyla her yerde her zaman hemşehrilerimize faydası olacak her konuda istişare etmek için bundan sonra da bir araya gelebilmemizin uygun olduğunu düşünüyorum" dedi.

Başkan Tanju Özcan ise, "Yeni başkanımıza hayırlı olsun dileklerimizi belediye yönetim kadrosu olarak bizzat iletelim dedik. Önemli bir görev iktidar partimizin il başkanlığı. Tabi ben de il başkanlığından gelmiş biri olarak sıkıntıları biliyorum. Allah yar ve yardımcın olsun" şeklinde konuştu.


Editör: E. Candan