Ak teşkilattan suç duyurusu

AK Parti Bolu teşkilatı eski Genelkurmay Başkanı emekli orgeneral İlker Başbuğ ve gazeteci Can Ataklı'nın darbe, CHP'li Fikri Sağlar'ın ise başörtüsü ile ilgili açıklamalarına ilişkin suç duyurusunda bulundu.

Ak teşkilattan suç duyurusu
7.01.2021 - 15:21

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı ve Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, suç duyurusu dilekçelerini Bolu Cumhuriyet Başsavcılığına teslim etti.

Teşkilat üyeleriyle Bolu Adliyesine gelen Doğanay, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin doğrudan milletin yürüttüğü ve onun temsilcisi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin yönettiği bir istiklal mücadelesi sonunda kurulduğunu anlattı.

Her dönemde milli iradenin üstünlüğünü hazmedemeyenlerin Cumhuriyet'in kurulduğu günden bugüne olduğuna işaret eden Doğanay, "Hepsi de faşizmin en ilkel, en karanlık, en nobran söylemleri ve eylemleriyle millete, milletin değerlerine, tarihine, kültürüne saldıran köhne zihniyetin mensuplarıyla mücadele etmek, kendine bu ülkenin demokrat, yerli ve milli bireyi olarak gören herkesin en başta gelen sorumluluğudur." dedi.


Editör: E. Candan