Boluda vefat edenler

Aramızdan ayrılanlara Allah'tan rahmet kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Boluda vefat edenler
7.12.2020 - 10:20

MURAT KONUK

Köroğlu Mahallesi halkından, Merhume Hüsniye KONUK’un eşi, Yunus, Osman, Mustafa KONUK, Semiha AKDEMİR ve Müşerref YAMAN’ın babaları, emekli Ormancı;Murat Konuk Vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 14:00 da Çamyayla Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

AYŞE TEMEL

Nazım ve Hayriye TEMEL’in kızları, İsmail ve Metin TEMEL Semiha ÜREMİŞ’in kardeşleri, Okan ve Burcu FİDAN’ın anneleri, Ergün Güngör ve Mustafa TEMEL’in halaları;Ayşe temel vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 12.00 da Doğancı Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

BAKİYE CAN

Beşkavaklar Mahallesi halkından, Devlet Su İşlerinden emekli, Sabri CAN’ın eşi, İsmail ve İbrahim CAN, Fatma HASKAN’ın anneleri;Bakiye Can vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:00 da Sultanbey Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

AYTEN DOĞAN

Akpınar Mahallesi halkından, Köy Hizmetlerinden emekli, Cemal DOĞAN’ın eşi, Emrah ve Burak DOĞAN’ın anneleri, Fikret TENEKECİ ve Nurşen BOSTANCI’nın kardeşleri;Ayten Doğan vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 13:00 da Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

HİKMET BANDAKÇIOĞLU

Merhum Hüseyin BANDAKÇIOĞLU ve Merhume BANDAKÇIOĞLU’nun oğlu, Merhume Nimet HANCIOĞLU, İsmet BANDAKÇIOĞLU’nun kardeşleri, Neriman BANDAKÇIOĞLU’nun eşi, Canan ÖZGÜL’ün babası, Levent ÖZGÜL’ün kayınpederi; Hikmet Bandakçıoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 14:00 da Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.


Editör: E. Candan