Boluda vefat edenler

Aramızdan ayrılanlara Allah'tan rahmet kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Boluda vefat edenler
24.11.2020 - 10:44

HURİYE GÖKKAYA

Kültür Mahallesi halkından, Merhum Mehmet Emin GÖKKAYA ve Nazile GÖKKAYA’nın kızı, Şükran ÇAKMAK, Muhsine ÖZÇELİK’in kardeşleri, emekli hemşire; Huriye Gökkaya vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:00 da Sazakiçi Karamanlar Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

ZELİHA KOLAY

Seben İlçesi Nimetli Köyü halkından; Zeliha Kolay vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 12:00 da Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

MAHMUT BALABAN

Mesciler Köyü halkından; Mahmut Balaban vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:00 da Mesciler Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

HASAN ÇAKIR

Gerede İlçesi Kapaklı Köyü halkından; Hasan Çakır vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 13:00 da Kapaklı Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

ELİFE MADEN

Gerede İlçesi Kazanlar Köyü halkından; Elife Maden vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 13:30 da Kazanlar Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

İBRAHİM SABAH

Sağlık Müdürlüğünden emekli, Nihat SABAH’ın babası, Sami MERİÇ ve İsmail TARHAN’ın kayınpederi, Hafız;İbrahim Sabah vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 13:30 da Akçaalan Köyü Marka Mahallesi Mezarlığına defnedilecektir.


Editör: E. Candan