Boluda vefat edenler

Allah'tan rahmet kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Boluda vefat edenler
12.11.2020 - 10:06

İSMAİL YILMAZ

Yukarısoku İğnesi Mahallesi halkından, Tahsin ve Mükerrem YILMAZ’ın oğlu, Ayşe YILMAZ’ın eşi, Erkan, Serkan, Lütfi, Uğur YILMAZ’ın babaları, Lütfiye TÜRK’ün ağabeyi; İsmail Yılmaz vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:00 da Yukarısoku İğnesi Mahallesi Mezarlığına defnedilecektir.

EMİNE SEVEN

Sağlık Mahallesi halkından, Recep ve Ahmet SEVEN’in anneleri, Merhum Ahmet SEVEN’in eşi, Mehmet ve İsmail DİNLER’in kardeşleri; Emine Seven vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 13:30 da  Çele Gölcük Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

NURETTİN KOĞUN

Yolçatı Köyü halkından, Karayollarından emekli Merhum Abdullah KOĞUN’un oğlu, Erdem ve Ekrem KOĞUN, Derya SAYGILI’nın babaları; Nurettin Koğun vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 14:00 da Yolçatı Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

AYHAN SARIALAN

Alıçören Köyü halkından, Şerife SARIALAN’ın eşi, Kenan, Adnan, Alican SARIALAN’ın babaları, emekli öğretmen; Ayhan Sarıalan vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:00 da Alıçören Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

KAZIM CİHAN

Yakamusluklar Köyü halkından, Turgut, Cihan, Nazmiye YAKALI, Fatma ÇELİK, Aysel ÇELEN’in babaları; Kazım Cihan vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 14:00 da Yakamusluklar Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

FATMA ÖZ

Seben İlçesi Gerenözü Köyü halkından; Fatma Öz vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 13:00 da Gerenözü Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

HAYRETTİN ERSOY

Düzce Esmahanım Köyü halkından; Hayrettin Ersoy vefat etmiştir. Cenazesi bugün Esmahanım Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

MÜŞERREF AYDINOĞLU

Sultanbey Köyü halkından; Müşerref Aydınoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 12:00 da Sultanbey Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

İSMAİL ÜNSAL

Belkaraağaç Köyü halkından; İsmail Ünsal vefat etmiştir.  Cenazesi bugün saat 13:30 da Belkaraağaç Köyü Mezarlığına defnedilecektir.


Editör: E. Candan